Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mást is használtak már ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is használtak már ki ennyire durván és éltek vissza a bizalmával?

Figyelt kérdés

2 éve voltunk együtt a pasimmal és nem tagadom voltak rossz periódusok mert szokásom volt féltékennyé tenni, és flörtölni más pasikkal, de úgy gondoltam ez kell ahhoz hogy ne unjon rám és harcoljon értem :(

Én most 17 vok amúgy, ő 19.

Sajnos a legutóbbi ilyen húzásom túl sok lett nála. Az egyik barátjával hülyültem és poénból azt mondtam neki hogy ha nem járnánk akkor lefeküdnék vele. persze nem gondoltam komolyan cska húztam vele és tudtam hogy vissza mondja a pasimnak. Végül meg is történt és durván vissza ütött rám a saját hülyeségem. A pasim elvitt egy hétvégi buliba, ahol pár haverja is ott volt, közöttük az említett barát akivel flörtöltem. Végül ez a buli nagyon elfajult és sz@arrá aláztak a fiúk :(

Tényleg ezt érdemeltem? Ennyire gáz amit csináltam?

tegnap 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem, honnan veszed ezt? Te mindent jól csináltál :D

Gyakorlatilag termeled a pszichopatákat a társadalomnak, akiket köztük az én adómból is kezelnek.

Nem véletlenül vagyok én egyedül.

tegnap 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
fenéért vagy itt? gondolom nem 18 alatti vagy, akkor légyszi húzz már el innen az adóddal együtt. köszi.
tegnap 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éltek vissza a bizalmaddal és nem használtak ki, szimplán bosszú áldozata lettél. Egyébként igen, sajnos elég gáz, amit csináltál, de remélhetőleg ez egy kellően elrettentő lecke volt, hogy többet ne tegyél hasonló dolgokat.
tegnap 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De jól tették.
tegnap 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Na most ez a ri..nc önbizalom hiányos gondolat menet egyébként max arra jó hogy pár agyhalott proli majd 5 év múlva áthaladjon rajtad..te meg keresed a nagyobb méretet.

Egy nő nem itt kezdődik..egy normális nőt úgyis megbecsülnek ha nem jatsza mindenkinek a p…

Nálam ezt így kb 2-3 szor csinalhattad volna meg de max röhögtem volna párat aztán kerestem volna mást vagy inkább lettem volna egyedül

tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!