Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kellene csinálnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt mondta nem akar beszélni velem. Egyszer volt neki ilyen pár napig, de utána újra beszélt velem és még kedvesebb is volt. Most már majdnem 2 hete nem beszéltünk. Én semmivel nem bántottam meg. Előtte pár napja még nyári dolgokat terveztük, meg mondta szeret, hiányzok neki. Aztán 2 napig nem írt én ráírtam és elküldött... Nem mondott semmit miért. Tudom, hogy szeret mert láttam rajta meg a viselkedésén. Akkor miért csinálja ezt? Most mit csináljak?

Ráírjak?

tegnapelőtt 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy szeret mert láttam rajta meg a viselkedésén"

Szerintem ez nem szeretet. Ha mégis és sokáig fogjátok húzni ezt a kapcsolatot, nagyon meg fogja mérgezni az életedet ez a viselkedése amit hosszú távon egyre nehezebb lesz tolerálni.

Én szakítanék vele de ez csak az én véleményem.

Ha bármi bánata van ilyenkor, elég szomorú hogy pont veled nem osztja meg, helyette semmibe vesz mintha nem is léteznél. Aki ennyire képes ignorálni, szerinted az tényleg szeret? Vagy csak inkább akkor vagy jó neki amikor éppen unatkozik...

tegnapelőtt 12:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én le is tiltanám már inkább nem akarnám tudni mi is van a háttérben azt hiszem
tegnapelőtt 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szeret. Vagy elmebeteg, vagy éppen megcsal, de leginkább a kettő egyszerre. Run!
tegnapelőtt 14:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Persze így kívülállóként megértem a véleményetek, lehet én is ezt írtam volna. Csak én vonzódom hozzá, és valahogy szeretném megoldani, ha csak 1% is az esély...
tegnapelőtt 14:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Meg nem csal, mert van sok közös ismerős és nincs senkije rákérdeztem sokuknál már. Barátnőivel járkál csak meg otthon van.
tegnapelőtt 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennél több esélyt nem is látok rá hogy megoldódjon de ez a lány csak szórakozik veled és ami még ennél is rosszabb, le se xarja hogy te mit érzel, ergo nulla tisztelet. De te tudod. Ha neked ez a mentális/érzelmi hullámvasút megéri...
tegnapelőtt 14:45
 7/15 anonim ***** válasza:

#5/kérdező. Lehet hogy nem dicsekedett el a közös ismerősöknek vagy jól tudnak titkot tartani vagy közülük az egyik akivel csal.

Ez a lány semmibe vesz. Hozzád nincs kedve de a barinőkhöz igen? Szerinted nekik mit mond rólad amikor megkérdezik hogy miért nem veled van?

tegnapelőtt 14:47
 8/15 A kérdező kommentje:

#7.

Tegyük fel van valakije. Akkor miért nem mondja meg és zárja le velem? Nem vagyok olyan aki bántaná, vagy bosszút állna ez miatt ezt ő is tudja. Az első esetnél is kérdeztem van e valaki mondja meg inkább és én elengedem. Előbb utóbb kiderülne úgy is ezt ő is tudja.

tegnapelőtt 15:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak kell, hogy legyen valami előzmény, hogy miért nem beszél veled.
tegnapelőtt 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Nincs. Semmi baja nem volt még minden ok volt. Aztán 2 napig nem írt, én már ráírtam mi a helyzet és azt mondta most nem akar senkivel beszélni. Azóta én is hagytam.
tegnapelőtt 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!