Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg az írási szokása a barátomnak, miközben az az érzésem, hogy mélyülnek az érzelmek?
A barátom az osztálytársam és míg a tanév alatt rengeteget ír nekem addig most a szünetben nem igazán kezdeményezett beszélgetéseket. Aztán például kaptam egy puszit éjfélkor, viszont szinte azonnal egy másik barátjához ment. A vicces viszont az, hogy utána mentünk valahova csoporttal, és egy picit lemaradtam és szinte azonnal visszanézett hogy hol vagyok illetve kézen fogva sétáltunk. Na meg megvártam míg a wcn volt, és láthatóan örült ennek, kaptam egy puszit és enyhén alkoholizált állapotban mindig rám kacsintott, vagy pl nézett mikor észrevettem elnézett és mosolygott. Továbbá amikor hozzá bújtam megfogta a kezemet, megpuszilt és mondta hogy akkor holnapig. Nem nagy gesztusok ezek, viszont ezek a példák is jelentenek valamit nem? Nehéz így megmondani, de miért változott az írási tevékenysége mikor azt érzem h akár picit szerelmes is lehet?
Amikor kikértem anyukám véleményét, azt vetette fel, hogy lehet, “fél” tőlem. Még korai a kapcsolat, fiatalok vagyunk és még lehet, hogy picit meg van szeppen e téren.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!