Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy nem akarok vele járni és inkább legyünk csak barátok?

Figyelt kérdés

Nagyon félek hogy szomorú lesz, vagy utálni fog és soha többet nem szól hozzám.

Szeretném, ha barátok lennénk, de nem akarok vele együtt járni

ma 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Így.

Természetesen szomorú lesz. Majd elmúlik. Az élet megy tovább. Túléli.

ma 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1#-es vagyok.

Ha kulturáltan, megértően közlöd vele, megfelelő körülmények között, főleg, ha nem alázod meg, akkor nem fog megutálni. Pl.:

“Sajnálom, ha félreértésre adtam volna okot. Én jó barátként, jó cimboraként, jó pajtásként gondoltam rád mindig. Másféle vonzalom nincs bennem, s erről egyikünk sem tehet, te sem.”

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy “halálosan szerelmes beléd”, hogy ezért megutálna.

Lehet, hogy mint nőben fantáziát lát benned, vagy ő sosem mint barát gondolt rád, de ezen az úton akart megközelíteni.

Lazán?

, könnyedén, kedvesen, nem drámázva. Ha te nem változtatsz a stílusodon a vele való kapcsolatodban, át fogja értelmezni a hozzád való viszonyát.

ma 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így mondd el, ahogy ide leírtad. Azt nem tudod elkerülni, hogy szomorú legyen, egy szakításnál egyszerűen ez jelen van.
ma 07:57
 4/5 anonim válasza:
0%
Megmondod neki hogy nem néz ki elég jól és találtál egy jobbat nála, legalább őszinte
ma 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen után nem lesztek barátok az fix. Ha ő belédszeretett és most azt mondod legyetek csak barátok, akkor ha bele is megy csak szenvedni fog. A legjobb ha megszakítasz minden kapcsolatot amennyire csak lehetséges, még ha tiltakozik is vagy fáj is.
ma 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!