Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy nem akarok vele járni és inkább legyünk csak barátok?
Nagyon félek hogy szomorú lesz, vagy utálni fog és soha többet nem szól hozzám.
Szeretném, ha barátok lennénk, de nem akarok vele együtt járni
Így.
Természetesen szomorú lesz. Majd elmúlik. Az élet megy tovább. Túléli.
1#-es vagyok.
Ha kulturáltan, megértően közlöd vele, megfelelő körülmények között, főleg, ha nem alázod meg, akkor nem fog megutálni. Pl.:
“Sajnálom, ha félreértésre adtam volna okot. Én jó barátként, jó cimboraként, jó pajtásként gondoltam rád mindig. Másféle vonzalom nincs bennem, s erről egyikünk sem tehet, te sem.”
Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy “halálosan szerelmes beléd”, hogy ezért megutálna.
Lehet, hogy mint nőben fantáziát lát benned, vagy ő sosem mint barát gondolt rád, de ezen az úton akart megközelíteni.
Lazán?
, könnyedén, kedvesen, nem drámázva. Ha te nem változtatsz a stílusodon a vele való kapcsolatodban, át fogja értelmezni a hozzád való viszonyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!