Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi számit nagy korkülönbségnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számit nagy korkülönbségnek?

Figyelt kérdés
16 és a 21 még működhet?(16 a lány 21 a srac) Ez már nagy korkülönbségnek számít?

dec. 4. 20:57
1 2
 1/11 zol56 ***** válasza:
82%
Dehogy sok. Ez még bőven benne van.
dec. 4. 21:20
 2/11 anonim válasza:
87%
nalunk 15 es 19 volt de a fiunak gond volt igy szakitott velem🤷‍♀️
dec. 4. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Kevés
dec. 4. 21:48
 4/11 anonim válasza:
21%
Én 40 évesen kiprobálnám milyen igazán fiatal nővel.
dec. 5. 05:19
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Az ember nem tehet arról, hogy mikor született, nem ezen fog múlni. Nekem 22 évesen volt 16 éves barátnőm, nem ez volt a gond vele.
dec. 5. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt szoktam írni, hogy egy próbát megérhet. Leginkább az lehet a gond, hogy egy 21 éves srác általánosságban érettebb egy 16 éves lánynál.
dec. 5. 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a dolgok sok mindentől függnek.

Nincs az, hogy a kor csak egy szám. Meg "az ember nem tehet arról, hogy mikor született".

Ez mindíg 2 ember döntése. Valamint függ a szülőktől is néha.

Én is voltam már úgy, hogy 15 éves lány, én meg 20 voltam. Fenntartásokkal kezeltem a dolgokat a magam részéről, bármennyire is tűnt elsőre értelmesnek a lány. Mindenek előtt 1 kikötésem volt, hogy beszéljen a szüleivel. Ha ők ellenzik a dolgot, akkor ott bizony probléma van. Hiába szerettem a lányt, a szülei azok a szülei. Én meg valószínűleg csak a fiú leszek az életében. Ha a szüleivel jóban van, nem szabad, hogy 1 fiú miatt romoljon meg a kapcsolatuk. Ők azok akik mellette állnak és fognak is állni hosszú éveken keresztül. Nem mindenhol van olyan gyerek - szülő kapcsolat ahonnan jobb minnél hamarabb meglépni esetleg a kapcsolatot is megszakítani.

Tényleg sok tényezőtől függ, hogy mi az a kor ahol ideális a kapcsolat. De most lássuk már be, 18 éves kor alatt a szülő is dikál. Jobb egy olyan kapcsolat, ahol megoldható az együtt alvás, a közös nyugis programok. Nem kell hazudozni össze - vissza, meg tényleg nyugodtan lehet időt tölteni a másikkal.

dec. 5. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
5-10 év még simán belefér. 15 év már necces lenne.
dec. 5. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 18 volt, én 25, amikor összejöttünk. Azóta már házasok vagyunk és eltelt 10 év. :)
dec. 5. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Ez számít nagynak:

16-36

13-19

20-45

67-33

11-17

Érted?

dec. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!