Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 1éve vagyunk együtt és még nem ismerem a barátait sem a családját.El mondtam neki hogy ez zavar és azt válaszolta hogy minden rendben és meg ismerek mindenkit.Mindig tervez programokat és folyton ír. Valakinek van valami tanácsa?
Figyelt kérdés
nov. 17. 18:59
1/4 anonim válasza:
Messze laktok egymástól? Mert akkor érthető.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon kis időd adj neki, aztán ha az ígérete ellenére továbbra sem mutat be nekik, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy ez így nem megy tovább.
3/4 anonim válasza:
1 pont ez az, hogy akkor nem érthető. Nekem is volt barátom, aki Szegeden lakott, én a fővárosban. Nyilván mivel messze voltunk, szinte mindig egymáshoz mentünk, egymásnál aludtunk. Amíg meg városon belül volt barátom, addig 5 percre éltünk egymástól és szinte sose voltunk otthon.
4/4 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Milyen messze laktok egymástól, illetve milyen gyakran találkoztok?
Szerintem amúgy ennyi idő alatt azért már igazán be lehet mutatni egy barátnőt legalább családnak, ha barátoknak még nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!