Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van hogy egy ilyen élvezet hajász a pasim?
Egy teljesen laza...szórakosztató, vicces személyisége van, biztonságba is érzem magam mellette mert kivan gyúrva mint az állat...helyes pasi, ügyes, youtube csatornája van (nem linkelem) de valami játékról szól, van egy nagyon okos kutyája, kedves, figyelmes...tényleg semmi baj nincs vele.
Viszont kb a hét mindennapján elmegy a haverjaival ide-oda (füvezni), kávézókba jár, elmennek fogalmam sincs hova...de mindig van valami program, olyan helyzetben hogy igazából dolgoznia sem kell (ami mondjuk zavar engem, mert vagy 0-24-ben velem van vagy egyáltalán nem)...meg konkrétan egy örült, tehát kábszi-nyugtató hegyek itthon...minden.
De nem értem miért...az égvilágon semmi baja nincs. Ez mellett a drága piák (amiket nem is iszik meg) csak azért hogy ne nézzék le ha jönnek hozzá.
Szóval nem tudom mit mikor és miért csinál?!Valamikor csak úgy megindul hajnali 3-kor stb....egyszer csalt meg eddig...azt elmondta, de amúgy most nem hiszem hogy az van, mert amúgy nagyon elvan velem, de ezt én lehet nem birom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!