Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, ti járnátok olyan 34 éves pasival, aki max 25-nek néz ki, jóképű és jó teste van, mellé intelligens, művelt is?
"Kaland azért volt már fiatalabb lányokkal, de jó lenne hosszabb távon is, hogy újra fiatalnak érezhessem magam mellette."
Tehát a nulla önbecsülésed tuningolására kéne a csaj. Gratulálok! Süllyeszd el magad! Vagy inkább dolgozz már az önismereteden, önbecsüléseden basszus. Ne erre használj ki valakit, aki fiatal.
annyira bírom mikor totál félreértik a kérdést :D
aghh jót nevettem, na megyek is aludni
"Egy 17-18 éves lány simán kinéz néha 25-nek, mert olyan érett külsőre és néhány lány gondolkodásilag is érett."
Akkor mi a f.szért nem 25 évessel kezdesz?
27
elmagyarázom
első dolog : AMI JUT bazzmeg :D
the end
Mire utalsz? Hogy akinek 25 nem jon ossze, az kavar 18 evessel? Egy átlagos 18 éves szebb, vonzóbb, ártatlanabb, izgalmasabb, és jóval több férfit érdekel mint egy átlag 25 éves, vagy idősebb. Ezt a "azért dugsz 18 évesekkel mert egy igazi nőt nem tudnál elcsábítani" gondolatmenetet sosem értettem.
Egyszer használtam ilyen cupid tarskereso oldalt, kulon filtereztem a 25 feletti (szamomra erdektelen) es 25 alatti lanyokat. Kb. 200 levelet kaptam 25 alattiaktol, es 1200at 25-35 korosztalybol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!