Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Idösebb pasi, fiatal lany,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idösebb pasi, fiatal lany, mukodhet?

Figyelt kérdés

Van egy pasim, aki 10 evvel idosebb, 1 eve vsgyunk egyutt titokban, en 17 vagyok. Ö hazas sajnos de rossz a hazassaguk. Vannak into jelek , redflag ami miatt felek h ez nem fog mukodni hosszutavon. Pl fura fantaziak stb.

Hogy mondjam el neki hogy ez nekem nem palya igy? Meg fogja erteni vagy szakit? En nagyon szeretem.

okt. 3. 09:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
17 evesen nem egy majdnem 30eves emberre kene szannod az idod illetve nem egy hazas emberre.
okt. 3. 09:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Tudom en is de szeretem.
okt. 3. 09:40
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Majd elmúlik drága, de amíg jól érzed magad: hajrá! Ha meg nem akkor nyugodtan vess véget a dolognak. Fiatal vagy, előtted az élet; sok időt ne pazarolj egy gerinctelen alakra. Idővel téged is lecserélne
okt. 3. 09:47
 4/22 anonim ***** válasza:
16%
Szereted mert érettebb kicsit, gondolom vesz ezt azt, elvisz ide oda
okt. 3. 11:02
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem a penze miatt vagyok vele. Nem gazdag egyebkent.
okt. 3. 11:09
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Volt előtte kapcsolatod? Voltál szerelmes? Vagy csak jól esik hogy valaki végre rád is felfigyelt?
okt. 3. 11:16
 7/22 A kérdező kommentje:
Volt mar kapcsolatom elotte is.
okt. 3. 11:27
 8/22 anonim ***** válasza:
98%

Ha nem kamu a kérdés akkor mondom:

Ez egy ordas kamu hogy rossz a házasságuk stb stb.. kefélőpajtit keres aztán hazamegy az asszonyhoz aki főz most takarít rá és kényelmes. Csak szèdít téged.

Ha rossz a házasaga akkor váljon el, ennyi. Így csak egy házasságtörő te meg asszisztálsz neki

okt. 3. 11:50
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Az sem kizárt, hogy egyike vagy a szeretőinek. #8-as jól leírta a dolgokat, egy gerinctelen féreggel vagy "együtt".
okt. 3. 12:08
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

Így nem!

Saját érdekeben azonnal vess véget ennek és keress olyat, aki téged szeret!!!

Te ezt hiába szereted.... Időpocsékolás!!!!

Remélem, hogy legalább védekeztek....

Ráadásul még csóró is a pali, meg házas is.

Mit szeretsz benne?!

Azt, hogy jól kihasznál?!

Ennél különbet is kapnál, legyen már önbecsülésed!!!

okt. 3. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!