Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beleszerettem az egyik barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik barátnőm exébe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A srác és a barátnőm általános iskolában, kb 7. osztályban voltak együtt. Talán 2 hónapig tartott a kapcsolat, de lehet sokat mondok. Egyáltalán nem volt komoly, hiszen 12/13 évesek voltak, ráadásul akkor még nem voltam jóba a barátnőmmel sem. Most viszont a barátnőm egy hosszú ideje tartó, komoly kapcsolatban van, én pedig beleszerettem az exébe. Nem tudom, hogyan érintené, ha összejönnék a sráccal. Mit tennétek a helyemben?

szept. 27. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szóval szerinted fájna neki ha lecsapnál a pasira akivel 7. Ben 2 hónapig "jártak"... Biztos szenvedélyesen fogták egymás kezét szünetekben 😂
szept. 27. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Én azt tartanám korrektnek ha elmondanád a barátnődnek, hogy megtetszett a srác és megkérdeznéd, hogy zavarná-e a dolog. Mivel régi sztori és nem tartott sokáig, valószínűleg úgy sem fogja zavarni, a te lelked pedig megnyugodhat.
szept. 27. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is az a legtisztább, ha ezt megbeszéled vele, bár nem hinném, hogy komoly ellenvetése lenne.
szept. 27. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Te ismered a barátnődet.

Egyébként az sem biztos, hogy Te bejössz a srácnak. Ha meg igen, egy igazán jó barátnő nem csinál ebből ügyet.

szept. 27. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt komoly, akkor nem kéne, hogy fájjon neki
szept. 27. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:

15 évesen jártam 8 hónapig egy fiúval. Vége lett. Haverok maradtunk.

Ott volt a feleségével az esküvőmön.

szept. 29. 01:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a dolog igazából a barátságotok szempontjából fontos, nem is a kapcsolat miatt. Itt derül ki, hogy igazából mennyire vagytok jó barátok, tudok-e ilyen dolgokról értelmesen beszélni.
szept. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!