Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Illik vagy nem illik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vmsgy.Evi kérdése:

Illik vagy nem illik?

Figyelt kérdés

A b4ratommal 3 és fél éve vagyunk együtt ő 21 éves én pedig 19, és már régóta beszéltuuk hogy elm3nnénk wellnessezni és én úgy gondoltam hogy karácsonykor nem árasztanánk el egymäst ajándékokkal, helyette meglepnénk egymäst egy wellness hétvégével, ami szerintem sokkal jobb mert élményeket is szerzünk. Találtam egy szállást tök jó áron, 2 főnek,

3 napos korlátlan wellness használattal. Mivel nem akarom hogy sok mindent vegyen nekem a párom karácsonyra így egy közös wellness hétvégére gondoltam amit felesbe fizetnénk egymásnak, ez a szállás wellnessel 24.000Ft.

É éhnn pedig arra gondoltam hogy akkor felesbe fizetjük éhnn fizetem az ő részét őh pedig az enyëmet. Azaz akkor 12 000 Ft felesben neky is és nek3m is. A kérdésem pedig az lenne, hogy sz3 rint3tek ez gáz ajándék lenne? A párom helyben tökre örülnek az ötletnek amúgy is régóta beszéltük hogy mennénk már wellnessezni együtt. De kíváncsi vagyok azért a tyy véleményetekre is, hogy ez gáz vagy nem? Vagy hogy egyaltalan illik meglepni ilyennel egymast?🙂

Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

szept. 10. 22:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Légyszi a helyesírásom van ne kössetek bele azért írtam pár mondatot furcsán és érthetetlenül mert ha rendesen írtam volna akkor nem engedte volna kitenni ez a sz4r oldal. Nem értem miért. De nem tetszett neki ahogy fogalmaztam “ Többesszámba” így azért írtam át pár betűt! Úgyhogy nem kell belekötni a helyesírásomba!🙂🙂
szept. 10. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
De nagyon jó ötlet, karácsonykor kb 70% feles az ajándék, úgysem használják.
 3/10 A kérdező kommentje:
Helyesírásomba* a telóm is mindent át ír🙄
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet, én biztos örülnék neki vagy feldomnám ajándékként

De mihamarabb szólj neki mert az ilyen ajánlatokat hamar elkapkodják, nehogy lemaradjatok róla

Ami lehet kicsit kellemetlen lesz hogy olyankor általában többen vannak, tele a szálloda de így is lehet jól érezni magát az embernek

szept. 11. 01:19
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Jó ötlet. Ráadásul nem is új keletű, sokan kötik össze így a kikapcsolódást ,és a meglepetést. Bár akkor lenne igazán meglepetés,-- az ára miatt írom (24.000Ft) tényleg nem drága, ha az első alkalmat te fizetnéd. Hiszen a te ötleted, meglepetésed. Ha a párodnak bejönne, és miért is ne jönne be? Tök jó buli.

Tuti viszonozná.

De ha a fizetést így szoktátok intézni azzal sincs gond, a ti dolgotok.

Remélem a szolgáltatás megfelelő lesz. Érezzétek jól magatokat. (!) :)

szept. 11. 02:53
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Tehát 3 és fél év alatt nem ismerted meg annyira, hogy tudd, örülne-e ilyennek? Nem beszélgettek? A tiktokot nyomjátok helyette, igaz?
szept. 11. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó ötlet.
szept. 11. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kérdező neve feltűnő. Mindentismegkérdez. Biztos szintre hajt:)
szept. 11. 15:07
 9/10 anonim válasza:
Egyàltalàn nem gáz. Teljesen normàlis. :)
szept. 13. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Hol találtál ennyiért 3 napos wellness szállót? :D
szept. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!