Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hagyjam vagy meg probalkozzak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy meg probalkozzak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, par honapos kapcsolatba vagyok egy fiuval ,mar regota ismerem, 1. Ota. Amikor osszejottunk ugy kerdezte meg hogy lehet e a baratom, nagyon cuki volt meg minden. Egy honapig minden oksi volt minden nap atjott hozzank, rendszeresen talalkoztunk most meg mintha nem is o lenne, mindig kifogast keres hogy ne talalkozzunk (anya aztmondta hogy nem lehet mert beteg vagyok,bealudtam stbstb) volt hogy egy egesz honapig nem talalkoztunk pedig 2km van kozottunk. Ez a 3. Eset hogy egesznap ignoral, semmi eletjelet nem ad magarol, de azert kuld egy képet snapchaten hogy gn mert meghal (gondolom almos?) es figyelmen kivul hagyja az uzeneteimet, mar elmondtam neki hogy ez engem nagyon zavar es o minden egyes alkalommal megigerte ujra es ujra hogy soha tobbet nem fogja ezt csinálni. Mar nem tudom mit csinaljak, megeri maradni es probalkozni vagy hagyjam az egeszet? Segitseg.

aug. 17. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg még egyszer beszélni vele minderről átfogóan, személyesen

Ha bele se megy/nincs semmi értelme, hagyd, csak magadat kínzod ezzel az egésszel

aug. 17. 23:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele nagyon sokszor szemelyesen is ,online is. mindig igerget hogy megvaltozik es jobb lesz de valahogy soha nem sikerul neki
aug. 17. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Akkor hagyd.
aug. 17. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ígérgetés nem jó, főleg ha azt ígéri megváltozik. Nem tud.
aug. 17. 23:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez nem manipulálás??
aug. 17. 23:47
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Mire manipulálna? Csak simán nem foglalkozik már veled, nem kell túlgondolni.
aug. 17. 23:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, megunt téged
aug. 18. 00:37
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

szia!

én egy 2 éves kapcsolatnak vagyok a tagja és mit ezalatt a 2 év alatt megtanultam az hogy kommunikálni kell. márpedig te ahogyan elolvastam kommunikálsz de a másik fél nem. ez tudod mit jelent? az hogy a kommunikáció nem működik és nem is fog ha a másik fél nem képes meghallgatni téged. az ígeret szép szó, ha betartják úgy jó - szokás mondani. barátod rohadtul nem tartotta be az ígeretét, lehet az több szempontból is (megunt, azt hitte elfelejtetted az ígéretet vagy szimplán ő hiszi azt hogy változott).

azt javaslom hogy egy utolsó személyes elbeszélgetésre menj el hozzá és mondd el neki mi a baj. ha nem mered kezdheted azzal hogy nem keresed egy ideig és megvárod amíg ő keres téged.

aug. 18. 01:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen kisfiú, ez sajnos ezzel jár. Ebben a korban még nincs érzelmileg azon a szinten, hogy kezelni tudjon egy komoly kapcsolatot. Valószínűleg szerelem nem is volt soha a részéről, csak gondolta milyen menő, hogy van csajom.
aug. 18. 05:34
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy utolsó esélyt adj neki, ezt hangsúlyozd is, aztán ha tojik rá, akkor dobd.
aug. 18. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!