Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kb. 16-19 évesek, eddig hány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. 16-19 évesek, eddig hány párkapcsolatotok volt?

Figyelt kérdés
(A "rendes", minimum pár hétig tartó, érzelmeken, szerelmen alapuló kapcsolatok számítanak...)

aug. 16. 22:19
A kérdező szavazást indított:
15-16 éves vagyok és még egyetlen egy párkapcsolatom sem volt nekem😭
15-16 éves vagyok és 1 vagy 2 párkapcsolatom volt eddig
15-16 éves vagyok és 3-4 vagy több párkapcsolatom volt eddig
17-18 éves vagyok és még egyetlen egy párkapcsolatom sem volt😭😭
17-18 éves vagyok és 1 vagy 2 párkapcsolatom volt
17-18 éves vagyok és 3-4 vagy több párkapcsolatom volt
19-20 éves vagyok és egyetlen egy párkapcsolatom sem volt még nekem😭😭😭
19-20 éves vagyok és 1 vagy 2 párkapcsolatom volt
19-20 éves vagyok és 3-4-5 párkapcsolatom volt
19-20 éves vagyok és 6 vagy annál több párkapcsolatom volt
41 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb 3-4, utána jött a mostani, ami 17 éves korom óta tart, a többit kavarásnak nevezném, ezt viszont már igazinak.

20/L

aug. 17. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Azért annyira nem borzasztó dolog ennyi idősen a szingliség, hogy sírni kelljen miatta.
aug. 17. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok. Eddig egy kapcsolatom volt de nem is keresek ujjat amíg az előzőből felnem épülök.
aug. 17. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
komolyból egyetlen egy, azóta is bizalmi gondjaim vannak
aug. 17. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korom óta vagyok együtt párommal. ő az egyetlen.

18 L

aug. 18. 12:48
 6/6 anonim válasza:

Én ugyan 22-k éves leszek de még egyetlen egy sem volt. Azért mert kis településen lakok távon mindentől a környéken kevés a lány és csekély normális lány, aki pedig ilyen az foglalt. Évek óta nagyobb településre járok bulizni 1-1.5 órányira, tanulok is ott de félig-meddig levelezős suliban vagyok és sajnos amúgy is felnőtt suli lenne az osztálytársaim zöme 25-30 feletti. Az ismerkedés nehezen megy 1-2 lányt ismerek már innen meg egy kisebb társaságot, lassan 5 év alatt eddig sikerült eljutnom. De öt lány kevés ahhoz, hogy megszeressen az egyik főleg ha gyakran nem is találkozok velük. Pedig elég jól nézek ki, jó a stílusom, a beszélőkém, akkor vagyok rámenős amikor kell és tudom a szitukat, a humorérzékem, kedves is vagyok de nem hagyom, hogy palira vegyenek visszajelzések alapján nem nézek ki rosszul és a többire is kaptam már visszajelzést. De sok lány magának való, barátkozni sem akarnak általában. És ezért nem nagyon tudom kinél megmutatni azt, hogy milyen is vagyok. Bár kezdek kilábalni a depiből mert egy ismerősöm azt mondta, hogy azok sincsennek feltétlenül előnyösebb helyzetben akik ismernek kis ezer csajt suliból, városból, jó társaságokból, stb. És kinézetileg is toppon vannak, a stílusuk is az elmondottak alapján jobb mint az enyém. Mégis több mint a felük nem talál magának akár 20-on éves korban sem barátnőt. Mert egyszerűen ez már szinte csak a szerencsén múlik. Próbálom azzal nyugtatni magam, hogy akkor sem lenne annyival nagyobb az esélyem ha én is ilyen környezetben élnék akkor sem biztos, hogy lett volna kapcsolatom. De akkor legalább nem lennék ennyire elkeseredve mert lett volna esélyem próbálkozni valakinél. Akkor lehet eltudnám fogadni azt, hogy nem vagyok elég jó. De ezt nem tudtam bebizonyítani mert nem is ismerek szinte lányt. Akinek hasonló a tapasztalata mint a barátomnak az lényszíves írja le. De ő szerinte az ország lányai annyira válogatósak meg nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak, hogy néha az igénytelenebb fiúk hamarabb jutnak csajhoz mint a jó pofa srácok.

Ő mondjuk azt is mondta, hogy a pénz lehet a kulcsa bár van olyan barátja is aki a leírtak mellett gazdag is mégis ilyen helyzetben van, de kevesebb százalékban veszi eszt észre. Én nem tudom, hogy a kamasz lányoknál ezt, hogy megy. De a 20 feletti lányok esetén azt tapasztaltam, hogy ez valóban egy létező jelenség. Ugyanis sok az olyan aki beszól sőt szekálja a a paliját, hogyha egy darabig pihen és munkanélküli életet él pár évig mielőtt elmenne dolgozni amit nekünk már a nyugdíjig lehet 75 éves korunkig kellene csinálni akkor mennyit dolgozzunk 50 évet vagy még többet?! Ezt nem fogják fel, de eddig azt hittem azért csinálják ezt mert nem képesek felfogni, hogy sem ők sem a fiúk nem tudnak még 20-on évesen felnőttes viselkedést tanúsítani ha picit is erőltetnek benne valamit akkor csak butábbak lesznek mint amikor kamaszok voltak. De ilyen világot élünk.

Viszont úgy veszem észre, hogy ellenben nagy százalékuk tényleg a pénzre hajt. Mert nem egy ismerősömet dobták ki azért mert 8 órába kényelmesen dolgozott havi 70-180 ezrekért a második pali 180-at kereset azért írom így. És kidobták mindketten a párjukat csak azért mert nem mennek el 12 órába kínozni azért, hogy 200 felett legyen a fizetés és a vicces az, hogy egyik esetben sem volt még nagyon tervbe sem összeköltözés. Tehát nagyon sok a pénzéhes csaj is manapság, a másik része meg csak túl gyorsan akar felnőni. És ilyen lányokra nekem sincs szükségem. És akinek nem inge.. Aki meg idejön engem szapulni az pedig ugyanígy is gondolkodik. No igen meg majd azért kapom még a szapulatot, hogy hosszú voltam. XD

aug. 23. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!