Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez amit érzek?
Sulis korom óta ismerek egy fiút, aki nagyon tetszett nekem, viszont a barátságot sose akartam elrontani. Évekkel később megismertem egy idősebb pasit, aki kiderült, hogy közeli rokona a fiatal kori szerelmemnek. Párommal már több éve együtt vagyunk, viszont most együtt ittunk és úgy érzem, hogy többet szeretnék belőle. Viszont szerelmes vagyok a barátomba. Mindkettőt nagyon szeretném. Fáj a gondolat, hogy egyszer ennek a fiúnak is lesz párja.
Nagyon beteg vagyok? 🙈
Vagy én vagyok túl fáradt, vagy te nem fogalmazol teljesen egyértelműen, vagy mindkettő.
Lehet, hogy poliamor vagy, de az is, hogy csak az egod túl nagy.
Az is lehet, hogy csak az elérhetetlen, meg nem élt dolog, vagyis a fantáziádban vagy oda érte, ha lenne egy kis szex, máris helyreállnál.
Te is egy olyan tinilány vagy, mint sokan a te korodban: egyszer az egyik, egyszer a másik, néha mindkettő. Ilyenkor tombolnak a hormonok és bizony ilyen helyzetek megeshetnek.
A legjobb, amit tehetsz, hogy hűséges maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!