Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak emiatt nem felvállani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak emiatt nem felvállani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, barátom 26/F, oké, friss a kapcsolatunk, és ezért nem kell máris széjjel kürtölni, illetve most még több ember ismeri, mivel volt kint az olimpián és jó eredményt ért el. Éppen ezért nem ezeretné, ha tudnák az emberek, hogy egy 18 év alatti lánnyal jött össze, nem akarja, hogy emiatt elítéljék.
aug. 7. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Sose fog felvállalni, nyilván nem gondolja komolyan. Elszórakozik veled. Nyilván most minden tinilány odavan érte. Válogathat kedvére.

És nagyon jó kifogás neki az az "indok", amit leírtál.

aug. 8. 10:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja hány ilyen "kapcsolata" van, féltucat tini is lehet akiket nem vállal fel. Aztán mikor melyiknél van, ha másiknál könnyű kifogás edz nem ér rá stb🤣
aug. 8. 10:49
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Képzelem melyik olimpikin lehet az, aki külföldön van, edz orrba szájba közben van ideje egy tini csajt hülyíteni...

Szerintem téged átcsesztek valami kamu profillal.

aug. 8. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Friss kapcsolat, dübörög az olimpia, előtte felkészülés..

Találkoztatok már?

aug. 8. 12:25
 15/21 anonim ***** válasza:
9%

A helyzet az, hogy megértem. Nem mint ha szerintem ezzel bármi probléma lenne, de...

1. Kinek hiányzik az, hogy többezer fenyegető, pedofilozó (tudom, hogy nem az), becsmérlő üzenetet kapjon. És ne gondold, hogy téged ne pocskondiáznának!

2. Miért is baj az, hogy a magánéletét nem teregeti ki?

aug. 8. 12:29
 16/21 anonim válasza:
73%
Valószínűleg csak kihasznál, valószínűleg több tucat hozzád hasonló fiatal csajjal kavar, ezért nem vállal fel.
aug. 8. 12:32
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

A sportolók, focisták, olimpikonok általában a kalandokat keresik és óriási étvágyuk van lányok/nők terén

Ez egy alkalmi/sz.x kapcsolat majd megtudod

aug. 8. 12:34
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem amugy bármikor talál bárkit magának nem hiszem ő ezt veled komolyan gondolja.
aug. 8. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem gondolja komolyan veled. Különben felvállalna.
aug. 8. 14:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező fiókja letiltásra került 😏

Troll kérdés xd

aug. 8. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!