Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svéd asztalt csinált a kapcsolatunkból és mindenkinek mindent elmondott, hogyan kéne ezt kezeljem? hogyan reagáljak dolgokra?
volt az első barátom, fél évig voltunk együtt, májusban szakitottam vele( 2honapja) és az alatt megcsalt, nem tisztelt, nem becsült meg, kijatszott, letagadott, hazudott sokat nekem, de vele vesztettem el én hülye, mert eleinte lehozta nekem a csillagoseget is konkrétan, annyira kedves volt és elvakitott. ő 19 éves én 16.
miután szakitottunk (hála az égnek) mindenkinek kiteregett, hogy én mit csináltam neki hogyan csináltam neki stb
elmondtam neki a gyenge pontom (az az hogy hamar a szívemre veszek dolgokat és rosszul tudnak esni a szavak) és használja a kapcsolat után IS ellenem, hogy hozzám dob szavakat amik igazságtalanok és már nem bírom, hagyjon engem békén, nem tudom meddig fog ez még tartani, de Romániában feljelenteni sem tudom, hogy "megerőszakolt" mert ilyenre is volt példa, de csak akkor tudom ilyennel ha 16 évesnél kissebb lennék és ő 5 évvel nagyobb lenne. én miért nem mocskolom, nem hazudok róla, ha egy barátomat ő felhivja én hagyom beszéljenek, nem érdekel, én sosem ártottam neki és nem értem kapcsolat után miért teregetett ki mindenkinek, az utcára sem merek kimenni
mit tegyek (kérlek ne halmozzatok össze ezekkel, hogy "megérdemled mert gyorsan odaadtad magadat" már megkaptam ezek és társait)
Hát, a megerőszakolás szerintem Romániában sincs korhoz kötve, csak ugye a jogérványesítés az, ami kérdéses lehet. Ehhez írj ki egy kérdést a jogi kategóriába, ha komolyan gondolod. Létezik távoltartási végzés is, amiben szintén nem ebben a kategóriában tudsz segítséget kérni. Illetve a jó hírnévhez való jog is alapvető emberi jog, nem rágalmazhat mindenfélével nyilvánosan. Igazából annyi, hogy idő és pénz.
Ha jogilag nem álltak helyt az igényeid, akkor is előrébb vagy, mert legalább születik jegyzőkönyv a korábban történtekről. Ha később sem hagy békén, legalább lesz mire hivatkozni. Meg szerintem a fiúnak is jót tenne, ha kapn a egy kis törődést a hatalmi szervektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!