Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A végét járja a kapcsolatunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A végét járja a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

18/L

Több mint két éve vagyunk együtt a baratommal pár hónapja elég sokat veszekszünk kis apróságokon. Mostanában elég fura is már nem olyan gyakran ír vissza mint ezelőtt. Távolabb lakunk egymástól és csak hétvégén tudunk talizni. A minap nagyon megbantott ami miatt úgy érzem valami el tört bennem soha nem éreztem még ezt ha máskor össze is vesztünk éreztem egy kéztetést hogy helyre kell hozni de most semmi légyszívesebben látni se akarnám olyan üresnek érzem a szívem nem tudom hogy érdemes még ezt folytatni nagyon csúnyán beszélt velem és úgy bánt velem mint egy kutyával.... olyanokat mondott hogy ku..rva vagyok pedig rajta kívül senki más nincs nekem. Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek.

2022. dec. 9. 19:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Legszívesebben*
2022. dec. 9. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Csúnyán bánt veled, így minek vagy vele? Nem értem...
2022. dec. 9. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
ha valóban igaz a sztori, akkor igen, ennek a dolognak minden bizonnyal gatya, főleg ha így érzed, hogy eltört benned valami
2022. dec. 9. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
5%

Még megtudjuk menteni drágám, ha teszünk érte. Szertnél tenni érte?

23F

2022. dec. 9. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak volt valami alapja a krvaságnak, nem? Flörtölgettél valakivel?
2022. dec. 9. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem semmit nem csinaltam... szokása ezt mondogatni mikor veszekszunk, eléggé féltékeny típus....
2022. dec. 9. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

hát ez is ok, hogy miért kell kidobni.

Na dobd ki azonnal, mint macskát szarni

2022. dec. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!