Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudta azt a volt barátom, hogy az anyja kéri, h. szakítson mikor rögtön tudtam, hogy nem? Történt ilyen mással is? Csak normál válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
aug. 7. 15:06
1/8 anonim válasza:
Honnan tudod hogy hazugság volt?
Egyébként biztosan csak nem akarta megmondani az igazat: vagy nem akart megbántani, vagy félt.
2/8 A kérdező kommentje:
1!
Miután furának éreztem, hogy az anyja beleszól (nem ilyennek ismerem) megkérdeztem tőle.(az anyjától, nem a fiútól) Amúgy lehet igazad van.... Köszii
aug. 7. 15:23
3/8 anonim válasza:
Őszintén: a lényegen bármit is változtat az, hogy mi a forrása?
4/8 anonim válasza:
"Szakítok veled, mert anyukám azt mondta"
Már rossz. Mind1, hogy igaz vagy nem.
5/8 anonim válasza:
Mert ennyi gerinc sincs benned, hogy felvállalja, és a szemedbe mondja, hogy nem akar veled lenni.
6/8 anonim válasza:
Mert egy szerencsecsomag...ráfogja anyjára, kamuzik.
Örülj neki , hogy mar nincs veled
8/8 anonim válasza:
Nem volt annyi töke, hogy megmondja neked őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!