Kicsimanó1608 kérdése:
Diabéteszes vagyok 14 éve most 17 éves vagyok azt hiszem teherbe estem. Mire figyeljek oda? Mi a normál érték? Ilyenek. Válaszokat előre köszönöm, a szidásokak kérlek mellőzd
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 16:37
2/13 anonim válasza:
Ha nem gondolnám, hogy troll kérdés, megkérdezném, hogy a kezelőorvosod és a nőgyógyászod mit mondott erről, de így nem strapálom magam.
3/13 anonim válasza:
Miért fontos, hogy troll kérdés-e, nem tökmindegy? Amúgy meg semmi hihetetlen nincs benne.
4/13 anonim válasza:
Ja, semmi hihetetlen. A terhes tizenhét éves, aki tizennégy éve diabéteszes.
5/13 anonim válasza:
Ezt nem itt kell kérdezned, menj el orvoshoz, mert ha tényleg az van amit írsz, akkor elég komoly veszélyben vagy te is és a magzat is.
Sajnálom, de "kicsit" komplexebb a dolog annál, hogy itt le tunánk írni neked mit csinálj.
6/13 anonim válasza:
1-es típusú lehet 14 éve.
Kérdező, egy nőgyógyászt kell felkeresned. Az 1-es típusú cukorbetegséghez kevesen értenek, mert a 2-es sokkal gyakoribb.
8/13 anonim válasza:
Járnod kell terhes gondozásra, keress fel mihamarabb egy szülész-nőgyógyászt!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, még nem 100% hogy az vagyok. Félek is nagyon. Azért voltam kíváncsi mire figyeljek oda addig is amíg nem szólok szüleimnek és az orvosnak.
2020. márc. 31. 19:37
10/13 anonim válasza:
Konkrétan mi volt szabályellenes a válaszomban amiért törölték? Mert le mertem írni, hogy teszteljen, és ha tizenévesen terhes, fontolja meg az abortuszt, hisz önmagáról se tud gondoskodni? Egy gyerek nem játék. A szülei élete sem játék. Nem kéne a nyakukba varrni egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!