Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Masnak a baratja is ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak a baratja is ilyen?

Figyelt kérdés
Baratommal nem beszelunk nagyon sokat, nem is talalkoztunk mar 1 honapja es tokre olyan mintha nem akarna velem lenni, de viszont probaltam vele errol beszelni es kulturaltan leirtam neki, hogy esetleg van mas is a kepben? Vagy csak siman kiszeretett belolem. De mindig azt a valaszt adja hogy o szeret csak sokat dolgozik, mert ha nem szeretne nem is hivna stb. Tenyleg felszokott hivni ha en nem irok neki, ő ir, de viszont a talikat mindig lemondja:( Pedig suli idoben nagyon sok idot toltottunk egyutt, es tobbet is beszeltunk.
aug. 5. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Valóban dolgozik? Mert ha igen, akkor nincs ebben semmi komoly, egyszerűen csak szeretne pénzt keresni, amit év közben nem tud.
aug. 5. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
nalunk is ez van. parom otthonrol dolgozik. neha alig szolunk egymashoz mikozben egyutt vagyunk mert egyszeruen mashol jar az agya. eljonni sosem jon el a csaladommal se sehova es ezert en vagyok a rossz.
aug. 5. 23:49
 3/14 anonim válasza:
56%
Ha sokat dolgozik akkor normális.
aug. 6. 00:41
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Álljunk már meg csöppet, ha én szeretek valakit, akkor szakítok rá időt. Heti 7x12 órázik, vagy mivan? Borsod megyei falu, hogy nincs alternatíva?

Már csak a dugás része is elég gyanús, én 1 hét után a lábától is elélveznék. Ez sehogy nem kerek. Szerintem simán van valakije, csak beszari szakítani.

Ez így halálra van ítélve, azt döntsétek el, ki mondja ki először.

Ez a baj, hogy mindenki ragaszkodik a szarhoz, mert párkapcsolatfüggők az emberek, égő, ha valaki egyedülálló, szóval legyen valaki, aki nagyjából oké.

aug. 6. 05:37
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Ha elvileg van egy párom, akkor azért egy hónapot nem akarnék tőle távol lenni. Nem tudom mit dolgozik, hogy 1 hónapja nem ér rá. Olajfúró tornyon van, hogy nem tud talizni veled?

Saját magamból kiindulva, amikor még csak jártam a feleségemmel legrosszabb esetben is 2 hetente találkoztunk. (Szerencsére tényleg nagyon ritkán volt ilyen) Mindketten dolgoztunk, ő hetente 6 napot ráadásul, én meg levelezőn egyetemre is jártam, de sokat voltunk egymásnál.

De, hogy nektek mi fér bele azt ti tudjátok. Senki sem egyforma.

aug. 6. 05:49
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem az mar tulzas ha egy honapig nem talalkoztok.

Milyen kapcsolat ez?

En nem birnam,nem is akarnam.

Keress egy normalis pasit inkabb aki törödik veled es oda figyel rad.

aug. 6. 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Olyan nincs, hogy sosincs ideje a p.nára. Már bocs...

(36/N)

aug. 6. 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Van ra ideje. Csak nem a kerdezo p.najara. Nagy valoszinuseggel.

aug. 6. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
És éjjel nappal dolgozik? Mi mindketten dolgozunk, mégis van idő, délután, este. Az én barátom mindig velem akar lenni. Vagy távol éltek egymástól? Vagy miért nem lehet munka után vagy legalább hétvégéken találkozni? Eléggé fura.
aug. 6. 10:30
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem. Normális embereknek nem ilyen a barátja, csak az ilyen debileknek, akik ide irkálnak úgy, hogy valójában még életükben nem volt párkapcsolatuk, mert incelek.
aug. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!