Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak a baratja is ilyen?
Álljunk már meg csöppet, ha én szeretek valakit, akkor szakítok rá időt. Heti 7x12 órázik, vagy mivan? Borsod megyei falu, hogy nincs alternatíva?
Már csak a dugás része is elég gyanús, én 1 hét után a lábától is elélveznék. Ez sehogy nem kerek. Szerintem simán van valakije, csak beszari szakítani.
Ez így halálra van ítélve, azt döntsétek el, ki mondja ki először.
Ez a baj, hogy mindenki ragaszkodik a szarhoz, mert párkapcsolatfüggők az emberek, égő, ha valaki egyedülálló, szóval legyen valaki, aki nagyjából oké.
Ha elvileg van egy párom, akkor azért egy hónapot nem akarnék tőle távol lenni. Nem tudom mit dolgozik, hogy 1 hónapja nem ér rá. Olajfúró tornyon van, hogy nem tud talizni veled?
Saját magamból kiindulva, amikor még csak jártam a feleségemmel legrosszabb esetben is 2 hetente találkoztunk. (Szerencsére tényleg nagyon ritkán volt ilyen) Mindketten dolgoztunk, ő hetente 6 napot ráadásul, én meg levelezőn egyetemre is jártam, de sokat voltunk egymásnál.
De, hogy nektek mi fér bele azt ti tudjátok. Senki sem egyforma.
Szerintem az mar tulzas ha egy honapig nem talalkoztok.
Milyen kapcsolat ez?
En nem birnam,nem is akarnam.
Keress egy normalis pasit inkabb aki törödik veled es oda figyel rad.
Olyan nincs, hogy sosincs ideje a p.nára. Már bocs...
(36/N)
Van ra ideje. Csak nem a kerdezo p.najara. Nagy valoszinuseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!