Màsnak is van olyan barátja aki születèsnapodra semmibe nèzi?
Igen, az összes ilyen volt. 2 éve le is szedtem facebookról a dátumot is. Így most már főleg nem tudja senki, hogy mikor van. Az már másik dolog, hogy én a két barátnőmét tudom fejből.
Névnap ugyanez.
N
Igen, az én előző barátom. Többek között ezért is szakítottunk.
Az egy dolog, hogy leszarta és akkor se köszöntött fel, amikor vele voltam és találkoztunk valakivel, aki meg felköszöntött, de ott telt be a pohár, amikor konkrétan lebaszott, hogy miért van nekem egyáltalán szülinapom/névnapom, őt hozom szar helyzetbe, mert ő nem akar engem felköszönteni, és ha kérdezik, mit adott nekem, mindig rájönnek, hogy semmit.
Hát mondom tényleg bocsi.
Volt olyan exem aki szulinapra sokat költött aztán cserèbe le kellett sz.pnom es nem volt szex csak oral neki. De ez nem volt kimondva. de ő ilyen hogy nőnapra egy virágot is özezerszer meg kell neki köszönni mert a hülye kevesebbnek èrzi magát ha adnia "kell." Amikor nem ő van köszöntve hanem a párja. Attol ő kivan.
Nem kaocsolatba valók sokan.
Csak rejtsd el a születésnapod facebook-on és rá fogsz jönni, hogy imndenki ilyen. Nem kell ezzel foglalkozni.
MOndjuk az elég beteg, hogy ilyen szinten kiakaszt valakit ez, de a harmadikat gyűlölni azért jó az illető
Sajnos én is ilyen vagyok. Se névnap, se szülinap.
Mindig mindenkit elfelejtek felköszönteni.
Rossz tulajdonság, mert van akinek jól esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!