Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jött össze vele, hogyha tudja, hogy úgyis vége lesz?
A barátnőm összejött egy sráccal, már egy ideje együtt vannak, és elkezdte mondogatni nekem, mikor feljött a téma, hogy ők nem lesznek örökké együtt, ő tudja, hogy ilyen fiatalon ennek vége lesz nemsokára. Nagyon kötődnek egymáshoz, szinte napi szinten együtt vannak, ezért sem értem. Tudott volna szakítani jópárszor a sráccal, de mégsem tette meg.
Mikor megkérdeztem, hogy akkor mért nem szakít vele, hogyha ehhez így áll hozzá, csak hallgat.
#5 azért, mert ő szeretne és a másik meg hagyja, visszaengedi. Ha ennyire zavar kérd meg a barátnőd, hogy legyen kedves mellőzze a beszélgetésből a párkapcsolati életét, mert nem akarsz rajta kiigazodni. Nem baj ha vannak egy barátságban "tabu" témák. Nektek ez lesz az.
Lehet nagy a pénisze vagy a szülei nyomására van vele. Vagy nincs kedve megint "Hol lakol" emberekkel kezdenie előlről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!