Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt olyan hogy össze jöttél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy össze jöttél valamelyik exeddel? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nagyon szerettük egymást, de rengeteget veszekedtünk, igazából a szex miatt jönnénk inkább össze...viszont én is meg ő is azért nem felejtettük el egymást, és vannak érzelmeink egymás felé.

Csak nem tudom hogy jó ötlet lenne vele újra kezdeni, tényleg sokat változtam én is meg ő is. 2 éve szakítottunk és most írt rám csak úgy.

Azt azért hozzá tenném hogy elég régóta egyedül vagyok, és néha elég magányos tudok lenni.

Mit tennétek? Hasonló helyzetben voltatok már? mi lett a vége?

2021. dec. 29. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sz-r ötlet általában. Feltép sebeket, a problémák megmaradnak és még durvább reakciók követik őket, akár mélyítitek, megint idő kell míg túlléptek egymáson és még lehet sorolni.

Persze mindenki a maga bőrén tanul, a ti dolgotok mit csináltok egymással.

2021. dec. 29. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Csakna káposzta jó többször is felmelegítve.

A problémák nem változtak kettőtök között. Azonnal elő fog tolakodni minden, ami szétválasztott benneteket. Kell az neked, hogy ismét átéld, vagy még fájdalmasabban? A magány nagy csapda.

2021. dec. 29. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen...leginkább az miatt gondolkodok ezen az egészen, de én is félek tőle hogy szar lenne megint.
2021. dec. 29. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt. Mindegyikükkel jóban vagyok, de okkal váltak el az útjaink.
2021. dec. 30. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Régebben volt, de semmi értelme nem volt.

Nem jönnek már össze egyik exemmel se. Nem véletlen lett vége, s a régi hibák ugyan úgy meglennenek.

2021. dec. 30. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!