Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a saját barátnőm?
Néhány régi barátja most náluk alszik(6srác) és most 3 hetet velük tölt. Igazából alig tudunk most beszélni, én mindig kérdezem őt,hogy mi újság, hogy van de sokszor ignorálja az üzeneteim és ha válaszol akkor is nagyon szárazan. Évente csak 2-3 alkalommal találkozik velük de úgy gondolom,hogy naponta 30-45 percet azért van ideje beszélni normálisan és ezt én meg is beszéltem vele és megígérte,hogy próbálkozik de semmi változás, sőt sokkal bunkobb lett amikor beszélünk. +Megegy történet
Eredetileg úgy volt,hogy haza jövök valahonnan és akkor 3 napot együtt töltünk és ez után derült ki,hogy mennek hozzá a barátai és ő azt mondta, hogy inkább nem találkozik velem hanem velük lesz. Azt mondta,hogy amikor haza jövök akkor kijön elém a buszhoz és akkor együtt tudunk tölteni 1,5 órát ami azért kicsit le hangoló hisz mégiscsak nem 3 napot töltünk együtt.
Én úgy gondolom,hogy ha velük van 3hetet akkor legalább 1 teljes napot tudnánk találkozni de nem hajlandó annyit távol maradni
Nektek mi a véleményetek?
Ez nekem nem normális. A csaj minek van 6 sráccal együtt egy lakásba, szerintem nem véletlen szeretne velük lenni és nem veled.
Állj bele, mond meg neki határozottan, hogy neked ez nem elég, és ha erre is negatívan válaszol, keress más csajt, mert ha ezt most megcsinálja többször is megfogja.
18L
"Néhány régi barátja most náluk alszik (6srác) és most 3 hetet velük tölt."
Melyik szülő tolerálná 40 fokban, hogy 6 (!!!) idegen tinigyerek náluk héderezzen 3 héten át? 🤣🤣🤣
Találj ki jobb mesét, barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!