Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A mai lányok miért nem értékel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért nem értékelik a jól működő kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
Bármi közbejön, rögtön dobják el az egészet a francba. Az én történetem is pont így ért véget azzal a lánnyal, akit lassan 1 éve a szakítás után is szeretek. Majdnem másfél év után szakított velem, mondván ő ezt nem bírja, szeret, de időre van szüksége bla, bla, később még összejöhetünk és hasonló mesék. Őszintén, miért? Miért dobnak el egy jól működő dolgot, a legelső apróbb hibánál? Mintha egy telefont dobna ki az ember, ha már nem úgy bírja az akksija...

júl. 2. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg talált nálad jobbat
júl. 2. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, a kapcsolat csak szerinted müködött jól, ö nem ezt érezte!
júl. 2. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

A "müködö" meg a "jó" teljesen más.

A kérdésed alapján feltehetö, hogy agyonnyomtad azzal, hogy rákaszkodtál, nem hagytál neki privát teret. Erre pedig a legtöbb embernek szüksége van.

Másrészt az, hogy még egy év után is ezen pörögsz, nem túl egészséges lelkivilágú emberre utal

júl. 3. 07:48
 4/7 TENGEERPICI ***** válasza:
42%
Mindenkinek mást jelent a működő vagy jó! Hallottál már arról hogy / feminista/ ? Tudod pontosan, hogy mit kell alatta érteni? " - ami a tiéd az az enyém is, ami az enyém azzal meg azt teszek amit akarok." Ti nem voltatok vagytok egymáshoz őszinték! A kapcsolatod alapja, ha ló nincs szamár is jó alapon alakult ki és működött vagy működik. A kapcsolatok 99.9%-a hazugságra érdekre és érvényesülésre épül. Csak letagadják! A jó kis lányok is rosszak, csak még nem buktak le! De mint magad is leírtad az elkövetett hiba miatt történt a szakítás! A hiba miatt lett dobva a kapcsolat. Ami neked kis hiba az lehet hogy másnak egy életre kiható trauma. Szerintem a megszokás a közvetlen környezetnek való megfeleleés a kapcsolatod ha rólad van szó! Egy dolgot tanulj meg akár nőtől akár férfiról van szó egy kapcsolatban. A másik mindig olyan mint a sövény. Ha nincs ápolva akkor át megy a szomszédba. A legtübb kapcsolat az érvényesülés a magamutogatás a másoknak való a közvetlen köznyezetnek való megfelelésre épül. Csak nézzél körül. Csak szóltam! TENGERPICI 2024.07.03.
júl. 3. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Tiniként sokak még nem annyira érettek érzelmileg, mint mások. Az érzelmek ebben a korban gyakran másodlagosak, sokan csak azért jönnek össze valakivel, hogy legyen egy kapcsolatuk, mikötben nem is éreznek semmit. Nem érzelem, hanem státusz alapján választanak és hasonlók. Ezt a legtöbb ember idővel kinövi.
júl. 3. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
#3 kb csak hétvégente találkoztunk, fél-távkapcsolatban éltünk, jó 60 km laktunk egymástól. Az én lelkivilágom meg az én dolgom, igen, lehet sérült ember vagyok, de kapd be szépen:)
júl. 3. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

EZ miért lett volna jó kapcsolat? Csak néha találkoztatok, akkor miért csodálkozol, hogy nem tetszett neki?

A másik meg, ha ilyen trágár stílusod van, az szintén indokolja, hogy otthagyott!

júl. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!