Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy érjem el hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy a barátnőm tiszteljen?

Figyelt kérdés

Hogyan érjem el azt, hogy a barátnőm tiszteljen, felnézzen rám?

Nagyon sokszor lekezelő, úgy érzem felesleges vagyok. Mindig úgy állít be, hogy nekem kelljen megalázkodni és sírva bocsánatot kérni. Szeretetet csak akkor mutat ha találkozunk de ha nem vagyunk együtt kérnem kell tőle hogy válaszoljon már.

Azt tudom róla, hogy a múltjában mindenki csak kihasználta, rosszul bántak vele az akkori barátai

Lehet emiatt is ilyen bunkó és lekezelő velem?

Pedig nem ártottam neki.

Sőt! A felhők fölé emelem szinte, mindig megdícsérem, naponta 6-7 órát utazok csak hogy láthassam. De úgy érzem, hogy ezek az erős érzelmek nem kölcsönösök

Szerintetek mit csináljak?

jún. 29. 13:15
1 2
 11/13 anonim válasza:

Teljesen rendben van amit csinálsz . Korrekt módon egyenlő akarsz lenni mert ez a típus vagy , en ezt nem tartom rossznak mert korrekt játékot játszol ahogy így elmondtad az viszont ha ő arra bukik hogy macska-egér játékot jatszatok akkor o egy gyerek meg …

Én iszonyatosan ügyesen huzogattam úgy a csajokat ahogy akartam de egy idő után ebbe bele un az ember és elkezdtem rendes lenni mert en ilyen vagyok igazából ezt hívják úgy hogy felnősz ha egy nő ezt nem veszi észre és nem értékeli akkor az egy kis Sz.ros gyerek még legyen akar 30 éves…

Ha az a típus hogy te elkezdesz nemtorodo lenni és akkor jobb lesz a helyzet ezt a fajtát azonnal vágd ki.

Én már úgy csinálom hogy nagyon kedves és odaadó vagyok de ha érzem hogy ezzel a tűz elveszik akkor azonnal befejezem mert ez a lány típus sok mindenre nem jó játszadozni meg nem akarok már

júl. 13. 00:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Barátok vagytok még?
júl. 13. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés de azért leírom.

Szinte ugyan az volt a szitu köztem és a barátnőm között mint veled. Ő lekezelt és átnézett rajtam. Csak élőben foglalkozott velem de amikor külön voltunk akkor le se szart.

Kiderült hogy megcsalt és egész kapcsolat alatt más iránt táplált érzelmeket.

Érdekel hogy azóta mi lett veled. Remélem dobtad a csajt

aug. 17. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!