Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem , hogyan érjem el ,hogy keressen ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már van néhány hónapja hogy szakítottunk az exemmel ,de így hébe hóba még beszéltünk a szakítás után is ,viszont most kb 1 hónapja no contactban vagyunk ,szóval egyáltalán nem kerestük a másikat. Nagyon hiányzik nekem és úgy érzem én is hiányozhatok neki , szeretnék jeleket adni neki vagy valami ,hogy tudja még mindig gondolok rá és hiányzik nekem ,de nem akarok rá írni , azt szeretném,hogy ő keressen engem mivel ő is szakított velem , én csak jeleket szeretnék adni , valami tipp erre ? Én 20 éves fiú , ő 18 éves lány.jún. 16. 22:18
11/16 anonim válasza:
Jajjj... Ha már beszélni, újrakezdeni akarod, legyen már benned annyi, hogy fel is vállalod ezt. Elég alja dolog, ha játszadozol. Ne jeleket akarj küldeni, hanem legyél vele teljesen őszinte. De mi a fenét vársz? Egyrészt nyilván nem véletlen lett vége, másrészt neked sem erősséged az egyenes beszéd, ebből úgysem sül ki komoly kapcsolat. Engedd el.
12/16 anonim válasza:
Szakított veled, nem érdekled. Minek keressen?
13/16 anonim válasza:
1 és 10. Olvasni nem tudtok? Odaírta a végére, hogy ő 20 éves fiú és 18 éves lány az exe. Akkor hogy írna már rá hogy terhes?
14/16 anonim válasza:
De nem értem ha kidobott miért hiányoznal neki? Gondolom már más pasikkal kavar a legtöbb lány ilyen fiatal korban ezért szakít hogy ki tudjon próbálni más férfiakat is
15/16 anonim válasza:
Menj el egy médiumhoz és fizess 30-40 ezret szerelmi kötésért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!