Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kihasznál? többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál? többi lent!

Figyelt kérdés
az első találkozásunkor csokoloztunk, a másodiknál pedig már olyanokrol beszélgettunk, a hatodikon pedig már csináltam neki azt, a nyolcadikon pedig csinálltuk is már.csak pár kozeli baratjainak vallal fel. csak a kapcsolat legelejen irogattunk sokat, most pedig kb 1 héten 2x max. most pedig bizonytalan vagyok mert csomoan azt mondjak hogy csak azert kellek neki. lányok, fiuk tapasztalatból tudtok tanácsot adni? koszonom szépen elore az ÉRTELMES valaszokat.

#szerelem #kihasználás #tinipárkapccsolat #csakazertkellekneki
jún. 13. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínü, hogy kihasznál.
jún. 14. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan befűzött, és mivel megvoltál már neki, megy a következő után. Ha nagyon nem viselt meg, akkor nem olyan nagy baj, kicsit tapasztalatlan voltál, megesik ilyesmi. Ezt csak úgy értem, hogy ne szégyelld magad, mert te jóhiszemű voltál!

Ha komolyabb társat akarsz, kicsit később add oda magad a következőnek. Ezzel meg szakítsd meg a kapcsolatot, mert nem érdemel meg téged.

50f

jún. 14. 14:27
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne bizonytalankodj. Tedd azt, amit és ahogy jooo neked és kész.

Más meg mit mond, ne törődj vele.

jún. 14. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
pasik úgy tudják tenni a szépet, hogy még maguk is elhiszik, ha vágynak egy nőre, 12# voltam
jún. 14. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
jún. 15. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kihasznál. És sajnos az ilyenek több csajjal is ezt csinálják.

Szégyen ide, vagy oda, annak idején én is igy jártam. Nagyon belezúgtam, néha felhivott 3 naponta, néha hetente. Még nem volt facebook amúgy 😃 kiderült, hogy nője is volt, mondogatta, hogy majd szakit vele... Ja..

Hát ez volt az első "pasim", 18 évvel ezelőtt.

jún. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!