Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kihasznál? többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál? többi lent!

Figyelt kérdés
az első találkozásunkor csokoloztunk, a másodiknál pedig már olyanokrol beszélgettunk, a hatodikon pedig már csináltam neki azt, a nyolcadikon pedig csinálltuk is már.csak pár kozeli baratjainak vallal fel. csak a kapcsolat legelejen irogattunk sokat, most pedig kb 1 héten 2x max. most pedig bizonytalan vagyok mert csomoan azt mondjak hogy csak azert kellek neki. lányok, fiuk tapasztalatból tudtok tanácsot adni? koszonom szépen elore az ÉRTELMES valaszokat.

#szerelem #kihasználás #tinipárkapccsolat #csakazertkellekneki
jún. 13. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Úgy tűnik csak a szex miatt van veled,biztos hogy nem szerelmes.F
jún. 13. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon így fest. f
jún. 14. 00:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem az, én eleve második randinál még nem beszélgetnék effélékről ha komolyak a szándékaim.

Az viszont,hogy a kapcsolat elején sokat irogattatok most pedig már nem az amiatt is lehet, hogy elfoglalt vagy csak már nem nagyon van beszéd téma.

(Bár itt is érzékelhető, hogy érzelmileg már nem olyan mint régen itt azért tudni kellene, hogy mennyi időt is takar az a rég)

Én mindenképp dobnám a helyedben s keresnék mást...

jún. 14. 00:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is élvezed a szexet és nem baj, hogy ez nem egy kapcsolat, akkor nem használ ki.
jún. 14. 01:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kimondtátok hogy na mostantól járunk?

Szerintem ez csak szexkapcsolat, csak te azthitted komolyabb lesz belőle.

sajnos még fiatal naív kislány vagy még.

jún. 14. 03:08
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
igen, kihasznál.
jún. 14. 05:22
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Mi az hogy kihasználja. Hagyjátok már, ő is belemegy, belement neeeem ?

Komolyat akar ? Honnan tudjuk ?

Az is lehet, hogy nem volt a srácnak olyan nagyon jooo vele.

Vagyis mi ezt itt nem tudhatjuk úgyse.

jún. 14. 06:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak szexkapcsolat. Tapasztalatszerzésnek jó. Nem használ ki, csak te látsz benne többet, mint ami.
jún. 14. 07:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan leírhatod, hogy leszoptad meg dugtatok, nem kell szégyenlősködni (ha már magához az aktushoz elég nagylány voltál).
jún. 14. 08:26
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Remélem nem nyelted le neki azonnal.

Arra várjon egy pasi ki kell érdemelni.De a válasz a kérdésre, igen kihasznált csak a puncid kellett neki.

jún. 14. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!