Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a fiúmat de testileg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a fiúmat de testileg nem vonz, miért?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de testileg valahogy nem hoz lázba, nem vonzó. Ezzel szemben más fiúkat meg szoktam nézni és egyre gyakrabban nézek "filmeket" is. Lehet nem ő az ideális pasi nekem?
2024. jún. 10. 08:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10es, barátnőim mindig olyan izgalommal beszélnek erről , vagy ha a pasijuk szerszámát először látják. Én kb 2 hete láttam először és semmit nem váltott ki belőlem, sőt inkább azt kívántam hogy tegye már el, legyen vége.
2024. jún. 10. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
9 vagyok, ennek ismeretében módosítom az álláspontom. Ezen nem segít az, ha kigyurja magát. 0 kémia van, szakíts
2024. jún. 10. 11:44
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

"De! Ha mással gondolatban lefeküdnél ez ugyanúgy megcsalásnak számít."

Ne hülyéskedj már 😂

Azert a gondolataim hagy legyenek már a sajátjaim.

2024. jún. 10. 11:52
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
#13 ass nagyon szeretheted a pasid. Kívánom kritizáljon majd mutogasson az utcán random lányokat és ecsetelje neked mit és hogyan csinálna velük. Ugyebár ezek csak gondokatok.
2024. jún. 10. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14 kívánom, hogy lapozgasd az értelmező kéziszótárt. Nem az nem GONDOLAT. A gondolatot nem mondod ki és nem mutogatod el.

Lehet, hogy jól kijöttök, ismeritek egymást de nincs kémia részedről. Sajnos van ilyen is.

2024. jún. 10. 14:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ideálod. Engem férfiként pl. a molett, formátlan vagy a túl vékony alkatú nők nem tudnak megmozgatni, de nem is kezdeményezek ilyen alkatú nőkkel. Azért sem, mert időhúzás, és bőven vannak, akiknek az ő alkatuk jön be, és ez természetes. :)

Keress sportos alkatú pasit. Vele biztosan meg volna a kellő vonzalom.

2024. jún. 10. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
Tipikus felszínes picsa aki az izomagyúakra izgul fel...
2024. jún. 10. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
17 Nem sok olyan embert tudnál mutatni, akik nem a külsőre éreznek vonzalmat a másik iránt. Akadnak kivételek, de egy ilkialakult ízlést, egy alap vonzalmat ritkán valtoztat meg a másik jó természete.
2024. jún. 10. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

"AZt hiszem a sportos, izmosabb srácok jobban megmozgatnak"

Akkor kezdodhet a Chad-ezes....

40F incel

2024. jún. 16. 00:45
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
100%

Most írtam egy másik kérdés kapcsán:

Adhatsz időt magatoknak, de ebből legfeljebb valami langymeleg lepkefingnyi érzelem alakul, ha alakul. Nem illünk össze mindenkivel egyformán. Van,akit az első pillanattól utálsz. Van, aki közömbös. Van, aki szimpi. Van,akit szeretni is tudnál, és van/lesz, akinek egy pillantásától megroggyan a térded. Na, ez az utolsó kategória, akiért élni érdemes, a többi csak töltelék. (Persze a töltelékre is szükség van,hiszen általuk fejlődsz, csiszolódsz olyanná, hogy amikor belép az életedbe a nagy Ő, meg tudd tartani.)

2024. jún. 23. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!