Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a fiúmat de testileg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a fiúmat de testileg nem vonz, miért?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de testileg valahogy nem hoz lázba, nem vonzó. Ezzel szemben más fiúkat meg szoktam nézni és egyre gyakrabban nézek "filmeket" is. Lehet nem ő az ideális pasi nekem?
jún. 10. 08:02
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ami talán fontos lehet hogy 16 éves vagyok, a fiúm 17 éves. Még nem volt sz@x. Arcra nagyon helyes, jóképű fiú, viszont a teste vlaahogy olyan semmilyen.
jún. 10. 08:08
 2/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha ez később is fennáll akkor szakítsatok. Egy kapcsolatban fontos a testiség. A szexet elkezdeni nem tini korban kell. Valaki a szexualitásra lelkileg testileg és szellemileg megérik 16 évesen valaki 21. Ez változó

De! Ha mással gondolatban lefeküdnél ez ugyanúgy megcsalásnak számít. Utóbbi esetében a kettőtök érdekében inkább szakítsatok.

jún. 10. 08:55
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
A miértre nincs válasz, egyszerűen valamiért nincs testi vonzódás felé. Természetesen a lelki vonzódás az alapja mindennek, de ez a kérdés a bizonyíték arra, hogy a testi vonzódás elengedhetetlen egy jó kapcsolatnál.
jún. 10. 08:58
 4/21 A kérdező kommentje:

ha gondolatban is megcsalásnak számít akkor nagyon sok ember megcsalja a párját, szerintem kb mindenki :D

Testileg szerintem én készen állok rá :P Plusz miért érdekel ennyire a "felnőtt " film? Ez is ennek a jele?

jún. 10. 08:59
 5/21 anonim ***** válasza:
56%
#1-es vagyok. Azért érdekel a felnőtt film mert egy kiváncsi tini vagy. Továbbá hidd el nem mindenki csalja gondolatban a párját. Én ha szeretek valakit és jó vele a szex a fejemben meg se fordulna, hogy másra nézzék, nemhogy gondolják bármi piszkosat is. 😉
jún. 10. 09:02
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Én se értek egyet azzal, hogy az álmodozás megcsalás. Mint ahogy gyilkos sem lesz senki azért, mert eszébe jut, hogy valakit megölne. Sőt, szerintem a fantázia pont arra van, hogy a valóságban ne tegyünk meg dolgokat.
jún. 10. 09:11
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Milyen alkatú fiúk vonzanak és te milyen alkatú vagy? Ha annyira nem jön be testileg, vagy vedd rá, hogy eddzen, vagy szakítsatok.
jún. 10. 09:36
 8/21 A kérdező kommentje:
7es, én normált alkatú vagyok, kicsit sportosabb. A fiúm viszont vékony, nem sportolt soha. AZt hiszem a sportos, izmosabb srácok jobban megmozgatnak.
jún. 10. 10:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek együtt edzeni
jún. 10. 11:13
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Erre mondják azt hogy nincs meg a kémia.

"Lehet nem ő az ideális pasi nekem?"

Biztos hogy nem ő az ideális pasi neked.

Szerintem ezt tök felesleges eröltetni.

jún. 10. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!