Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok, anélkül hogy elmondjam, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Senki nem tudja. Félek, hogy a környezetem kissé homofób, viszont szeretnék lassan coming outolni, de nem így konkréttan, csak valami jeleket adni. Tipp?máj. 7. 15:19
1/11 anonim válasza:
Mondd el egy két közelebbi barátodnak, aztán hagyd, hogy terjedjek a pletyka:D Nekem ez bevált. Persze mondtam nekik, hogy nem kell titokként kezelni, csak nem akarom nagy dobra verni.
3/11 anonim válasza:
Ha homofóbok akkor ne mondd el. Nem lesz kellemes a reakciójuk.
4/11 A kérdező kommentje:
#3- Nem fix hogy homofóbok. Valahogy pedig lassan beakarom avatni őket, nem lehet örökre titok.
máj. 7. 16:47
5/11 anonim válasza:
Hagyd ki a meleg szót.
A lányokat szeretem.
Pont.
7/11 anonim válasza:
Barátoknak vagy családnak akarod? Mert ha család és köztudott, hogy durván homofóbok, a saját biztonságod érdekében szerintem ne tedd. A kategória miatt gondolom még tini vagy és függesz tőlük.
Amúgy meg mondj annyit, hogy barátnőd van. Aki nem hülye, össze tudja rakni. De először tényleg csak a hozzád közelállóknak mondd, akikben megbízol.
8/11 anonim válasza:
Egyet értek. Ha még függsz tőlük és homofóbok tartsd titokban. Sajnos sokszor hallani hogy kidobja otthonról az ilyen szülő a gyerekekét ha kiderül róla hogy meleg. (3-as vagyok)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólást!! A barátaim valszeg jobban megfogják érteni. A családomról nem tudom biztosan hogy mennyire homofóbok. De meddig titkoljam előttük?
máj. 8. 13:14
10/11 anonim válasza:
Mindig. Én 31 vagyok, titkolom, és nem is tervezem elmondani nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!