Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy annyira elszúrtad egy kapcsolatot, hogy legszívesebben visszafordítanád az időt akkorra, amikor még minden jó volt?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja együtt vagyok a barátommal és folyton elbaszom vele. Ígértem sokszor olyat, amit végül nem tudtam betartani. Ha megoldok egy újabb problémát, ami miatt már nem veszekedhetünk, mindig előjön valami új, amit meg kell oldanom. Mintha soha nem lenne vége ennek a körforgásnak. Sokszor nem is tudom, hogy mit csinálok, csak próbálkozom, aztán elbaszom az egészet. Ti is voltatok már így? Visszafordítható ez a folyamat? Lehet minden a régi, amikor minden nyugis volt és gondtalan?2024. máj. 6. 13:29
11/13 anonim válasza:
#11 akkor írj rám pszichológus helyett
13/13 A kérdező kommentje:
12: Vele van az erő 😂
2024. máj. 6. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!