Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

van egy barátnőm, mindketten 17. Kb 2 hónapja vagyunk együtt. 2 hete szombaton elment egy házibuliba a barátnőjéhez, mondván csajos buli lesz. Azóta nem nagyon jelentkezik, 1x találkoztunk akkor is lerázott fél óra után. Nem értem mi van. Beszéltem a barátnőjével és nagyon sejtelmesen csak annyi mondott hogy nagyon berúgott náluk és hason fekve kidőlt az ágyában , úgy vitték be a srácok, de hogy volt még más is, de ezt nem értem, mert ilyen kacsintós smiley-t küldött és annyit utána hogy pronebone c.p.... nem értem ez mit jelent de srácokról nem volt szó.

MI az a pronebone c.p?

2024. ápr. 23. 12:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha megerőszakolták akkor miért ilyen idióta módon mondta a barátnője? Nemhiszen hogy azt is hozzátenné milyen pózban történt,na meg a kacsintós smiley...nem erőszak volt az
2024. ápr. 23. 15:26
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
#11 Ha valaki annyira kész van, hogy mások viszik be az ágyba, akkor az nincs döntésképes állapotban, nem tud ellenkezni.
2024. ápr. 23. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ok ezt én értem,de mi köze van ahhoz amit írtam? Ez egyáltalán nem tűnik erőszak szituációnak
2024. ápr. 23. 23:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#13 Nekem is csak az alapján ugrott be a lehetőség, hogy "hason fekve kidőlt az ágyában" és a leírtak alapján utána jött az a bizonyos póz...vagyis magatehetetlen állapotban dughatták meg. Természetesen ez is csak egy feltételezés, de ugyanannyi esély van erre is, mint arra, hogy szándékos megcsalás történt. Vagy az is lehet, hogy ez a "kedves" baràtnő csak kiszínezte a történetet, esetleg a csajnak is kamuztak másnap a kiesett időszakról.

Mindenesetre szerintem elég sokat elmond az itteni válaszolókról, hogy egyedüli emberként gondoltam arra, hogy egy magatehetetlen lány esetében a nemi erőszak sem kizárható, erre indoklás nélkül lepontoztak... "El kell engedni", "dobd ki", "ribi", ezek persze közel 100%-os válaszok, miközben LEHET, hogy az a szerencsétlen lány segítségre szorul...

2024. ápr. 24. 00:09
 15/19 anonim válasza:
91%
Ha megerőszakolták volna akkor nem hiszem, hogy annyira jó dolognak tartja ezt a barátnője aztán küldi a kacsintós emojikat
2024. ápr. 24. 07:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátnő lehet épp szarkavaró nárci aki mások baján kárörvend, erre utalna az is hogy milyen empatikusan közölte a lány barátjával a történetet. Lehet hogy tettestárs volt ezért nem akarja hogy kiderüljön az igazság. Satöbbi.

2024. ápr. 24. 08:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le a barátnőddel és beszéld meg.
2024. ápr. 24. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudtál már beszélni a barátnőddel?
2024. ápr. 24. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
Attól függetlenül hogy mi történt,az biztos hogy már nem a barátnőd. El kell engedni,ha meg akarja beszélni beszéljétek meg,de szerintem ő egyszerűen túllépett rajtad.
2024. ápr. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!