Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
van egy barátnőm, mindketten 17. Kb 2 hónapja vagyunk együtt. 2 hete szombaton elment egy házibuliba a barátnőjéhez, mondván csajos buli lesz. Azóta nem nagyon jelentkezik, 1x találkoztunk akkor is lerázott fél óra után. Nem értem mi van. Beszéltem a barátnőjével és nagyon sejtelmesen csak annyi mondott hogy nagyon berúgott náluk és hason fekve kidőlt az ágyában , úgy vitték be a srácok, de hogy volt még más is, de ezt nem értem, mert ilyen kacsintós smiley-t küldött és annyit utána hogy pronebone c.p.... nem értem ez mit jelent de srácokról nem volt szó.
MI az a pronebone c.p?
#13 Nekem is csak az alapján ugrott be a lehetőség, hogy "hason fekve kidőlt az ágyában" és a leírtak alapján utána jött az a bizonyos póz...vagyis magatehetetlen állapotban dughatták meg. Természetesen ez is csak egy feltételezés, de ugyanannyi esély van erre is, mint arra, hogy szándékos megcsalás történt. Vagy az is lehet, hogy ez a "kedves" baràtnő csak kiszínezte a történetet, esetleg a csajnak is kamuztak másnap a kiesett időszakról.
Mindenesetre szerintem elég sokat elmond az itteni válaszolókról, hogy egyedüli emberként gondoltam arra, hogy egy magatehetetlen lány esetében a nemi erőszak sem kizárható, erre indoklás nélkül lepontoztak... "El kell engedni", "dobd ki", "ribi", ezek persze közel 100%-os válaszok, miközben LEHET, hogy az a szerencsétlen lány segítségre szorul...
A barátnő lehet épp szarkavaró nárci aki mások baján kárörvend, erre utalna az is hogy milyen empatikusan közölte a lány barátjával a történetet. Lehet hogy tettestárs volt ezért nem akarja hogy kiderüljön az igazság. Satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!