Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
van egy barátnőm, mindketten 17. Kb 2 hónapja vagyunk együtt. 2 hete szombaton elment egy házibuliba a barátnőjéhez, mondván csajos buli lesz. Azóta nem nagyon jelentkezik, 1x találkoztunk akkor is lerázott fél óra után. Nem értem mi van. Beszéltem a barátnőjével és nagyon sejtelmesen csak annyi mondott hogy nagyon berúgott náluk és hason fekve kidőlt az ágyában , úgy vitték be a srácok, de hogy volt még más is, de ezt nem értem, mert ilyen kacsintós smiley-t küldött és annyit utána hogy pronebone c.p.... nem értem ez mit jelent de srácokról nem volt szó.
MI az a pronebone c.p?
Felejcsd el, ne keresd többet
Ha akar valamit majd keresni fog, De ennek vége.
Nincs olyan, hogy csajos este, fiúbarát, bulikázás stb.
Akinek ez nem felel meg nem engem keres.
Engedd el.
Egyrészt tuti megdugták a fiúk akik ágyba tették, és 100% hogy valamelyikkel összejött, ezért vagy ignorálva. Ennyi volt sajnos.
Tanulj belőle és tartsd magad ahhoz amit írtam.
Se csajos este, se fiúbarát, se bulikázás....
Csajos buliban a srácok tették ágyba? Nem gyanús? 🤣
Mondjuk én kíváncsi lennék a csajra. Tuti szereti a fszt
Ez a hajó elment. Örülj neki, még időben megszabadultál egy hülye ribizlitől.
Szerintem a csaj több faxt fogott, mint kilincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!