Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani kéne?
Többször megcsalt és követett el hűtlenséget, viszont én magam sem tudom miért, de megbocsájtottam neki hiába gyűlölöm a hűtlen embereket és fogadtam meg, hogy ha velem szemben valaki a legkisebb hűtlenséget követi is el én nem nézem el. Megbocsájtásomnak oka valószínű az, hogy már több mint egy éve együtt vagyunk és közel került a szívemhez és megszoktam a jelenlétét ennyi idő alatt. Engem nagyon zavar a régebben elkövetett hűtlenségei, de olyanokat mond, hogy ha szakítanék vele, akkor megölné magát mert csak én vagyok neki és én vagyok számára a legfontosabb. Illetve a viselkedése is megváltozott pár hónapja, tényleg látszik rajta, hogy megbánta amiket tett és fontos számára ez a kapcsolat és én, viszont engem annyira zavar még mindig a régen elkövetett hibái, hogy a szakításon gondolkozom. Azonban félek, hogy ezzel vajon a megfelelő döntést hozom meg vagy sem. Ti mit goldoltok erről, szerintetetek a szakítás a jó döntés vagy sem egy ilyen helyzetben? Habár szerintem az lenne a saját érdekemben a legjobb, ha szakítanék vele, mivel egy kész érzelmi roncs vagyok miatta és ez a kapcsolat nincs jó hatással rám, illetve minden nap veszekszünk és képtelen vagyok benne bízni annak ellenére is, hogy már hűségesen viselkedik. Viszont kíváncsi vagyok arra ti mit gondoltok.
17/L
Az első mondat feléig olvastam.
Ha azután még bárkinek kérdése van, keressen meg.
Szerintem itt mást nem érdemes írni.
Szóval nem elég hogy megcsalt, és mindennap veszekedtek, még öngyilkossággal is zsarol. Mert ez zsarolás, és teljesen elnézhetetlen. Ha elhagyod, nyugi, semmit nem fog tenni. Lehettél volna akkor ennyire fontos neki mikor megcsalt. Egy bohóc ez a csávó. 😂
Szakíts vele kérlek. Bármilyen nehéz is, és akármilyen szomorú leszel egy kis időre, nagyon megéri egy ilyen elmebajost kizárni az életedből. 19L
"Többször megcsalt"
Mindenképpen és örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!