Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt egy fazon, aki annyira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fazon, aki annyira telebeszélte a barátnőm fejét, hogy végül majdnem szakítottunk... Most, a barátnőm, újra beszélget vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakításon töröm a fejem. Azt mondja, hogy "hát olyan jófej lett". De én ezt nem tudom tolerálni.
2024. márc. 3. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is szabad, mert ha vevő az ilyen f@sszopókra akkor hosszútávon esélytelen a kapcsolat. Én megmondanám neki hogy ha olyan jófej akkor akkor menjen hozzá, engem meg hagyjon békén. És ha nem vagy eleg magabiztod akkor instant tiltás mindenhonnan, nehogy visszakönyörögje magát.
2024. márc. 3. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy ilyen barátnőre nincs szükség. menjen a világgá...
2024. márc. 3. 02:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Add a kezébe a bőröndöt, és mutasd meg merre van a vasútállomás.
2024. márc. 3. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire könnyű telebeszélni a fejét, akkor neked miért nem sikerült a srác ellen fordítani?
2024. márc. 3. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel beszélte tele a fejét? Úgy érted hogy húzza az agyát és kavarnak a neten? Mert akkor dobd a nőt, nagyon aljas személy az aki ennyire semmibeveszi a másik érzéseit, hogy ennyire nyíltan háromszögezik. Aztán még persze te teperj a kegyeiért pff, miközben ő kétfele bájolog félgőzzel. Kuka az ilyen.
2024. márc. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!