Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak a baratommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak a baratommal?

Figyelt kérdés
Van egy ,,fiúm", és szeretem imadom meg minden, de a suliban nem nagyon tudunk együtt lenni a tanárok miatt meg ilyenek, de ő ezt nem nagyon érti meg. Tudom hogy ebből a szempontbol en is lehetek a rossz, de nem tudom erre mi a megoldas

2024. febr. 28. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
De a kérdésből nem derült ki, hogy miért nem lehettek együtt. Miért mit csinálnak a tanárok? Megint tapogatózunk a sötétben és szinte képtelenség választ adni rá.
2024. febr. 28. 15:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát csak annyi, hogy szólnak hogy ,,ne itt" csináljuk hogy csókolózunk vagy ölelkezünk
2024. febr. 28. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És nem bírjátok ki azt a pár órát? Mellesleg van különbség aközött, hogy egy kis csók van suliban, vagy ott akarjátok kiélni a nemi vágyaitokat. Nekem is volt olyan osztálytársam régebben akik úgy gondolták, hogy ott másznak egymásra ahol kedvük tartja és utána fel voltak háborodva, hogy miért szóltak nekik.
2024. febr. 28. 15:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem ott élem ki a vágyaimat. Szerettem volna normális választ de akkor mindegy. De, ki lehet birni, és ezért mondtam hogy ezt ő nem érti meg
2024. febr. 28. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Jólvan, várd csak akkor a "normális válaszokat", bizonyára mások többet tudnak hozzátenni ehhez.
2024. febr. 28. 16:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Figyelj tenyleg ha nem tudsz segíteni akkor ne válaszolj, jó? Szerettem volna segítséget kérni és annak a válaszát várom aki tud is segíteni
2024. febr. 28. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de milyen "normális" válaszokat szeretnél? Normális válaszokat kaptál ahogy látom.

Én sem értem mi a problémád. Hogy nem mászhatsz rá minden szünetben?

Ezt sérelmezed? Legalább várd meg a suli végét és azt csináltok amit akartok.

2024. febr. 28. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a barátod túl sokszor csókol meg a suliban, vagy az, hogy ezért szólnak? Nem mindegy.
2024. febr. 28. 16:58
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as: az hogy szólnak. alapbol nyilvan nem lenne vele semmi bajom
2024. febr. 28. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 Akkor egyszerűen annyit kell tenni, hogy kinyitjátok a szemeiteket. Ha van tanár a közelben, akkor arrébb mentek, hogy ne lásson és ennyi. Gondolom nincs minden négyzetméteren tanár a suliban.
2024. febr. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!