Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom így viselkedik?
O nagyon feltekeny, konkretan mielott osszejottunk egy csomo dolgot kellett megvitatnunk, hogy minden okes legyen, de miota osszejottunk egyszeruen nem bir leszallni a temarol, olyan dolgok miatt vannak hangulatingadozasai, amik meg sem tortentek, csak ,,mi lenne ha’’. Probaltam turni, es vegighallgatni ahogy minden aldott nap vegigmondja hogy o miert szomoru, es elmondtam neki hogy nincs oka aggodni, de mar faradt vagyok ettol, es nyugalmat akarok. Akarhanyszor mondom, hogy bizzon bennem, azt mondja o teljes mertekben megbizik. Tehat akkor tulajdonkeppen mi is a baj?? Nem volt arra pelda, hogy en kihasznaltam volna a bizalmat, ezert sem ertem. Az utobbi 1 hetben nagyon sokat veszekedtunk emiatt, komolyan mondom ez mar nem normalis, es teljesen leepulok tole, stresszelek, belegondolok mennyivel egyszerubb lenne az eletem szinglikent, ugyanakkor viszont szeretem ot, o is szeret engem, ugy banik velem mint egy hercegnovel. De ez…
17/L
Egyetértek az előttem szólóval, döntés helyzet elé kéne állítanod, hogy vagy álljon le ezzel, vagy vége. Persze ebben is benne van hogy azt mondja hogy leáll de nem tud, de akkor meg utána még egyértelműbb hogy ezt nem tudja elengedni.
Egy kapcsolatnak az lenne a lényege, hogy kölcsönösen "jól jöjjetek ki belőle", támogassátok egymást, és még több erőt tudjatok meríteni a mindennapokba a kapcsolatból, amit Te leírtál az sajnos ennek szinte a teljes ellentettje.
Természetesen érthető ha nehéz ilyen döntés meghozni, próbáld meg mérlegelni hogy mennyit kapsz a kapcsolattól, tényleg jó-e ez Neked összességében.
(Ha szeretnél még részletesebben beszélni még valakivel erről, írj nyugodtan privátot szívesen segítek. 17F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!