Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt mondta a párom, elhagy,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a párom, elhagy, ha nem tud nekem parancsolni. Vélemény erről?

Figyelt kérdés
Azt állítja, nem akar papucs lenni, nem akar olyan lenni, mint a testvérei, akik nem tudnak a nőjüknek parancsolni...

#szerelem #parancsolgatás #felsobbrenduseg
2024. jan. 21. 07:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezek után azt mondanám neki, hogy menjen. Mindkettőnknek jobb lenne utána. Ő kereshetne egy lányt, aki hagyja, hogy parancsolgassanak neki, én meg találhatnék valakit, aki egyenrangú társának tekint.
2024. jan. 21. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy úgy van, ahogy a kérdező leírta. Biztos több dologban nem értetek egyet, és nem tud téged meggyőzni az igazáról. Lehet, hogy ő jobban lát dolgokat, de te nem akarod elfogadni. Ha példát mondanál, jobban lehetne tanácsot adni.
2024. jan. 22. 09:09
 13/13 anonim válasza:

Figyelj. Szerintem először jön a parancsolgatás, aztán a semmittevés(pontosabban az, hogy te robotolsz otthon, ő meg csak lehuppan a tv elé) és végül az érzelmi zsarolás és a verés.

Ő nem akar papucs lenni. Azt akarja, hogy te legyél az.

2024. jan. 22. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!