Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jónak számít ha távkapcsolatvan vagyok barátommal és 7-ből 3 napot töltünk együtt?
Figyelt kérdés
De ez ideiglenes, 2-3 év múlva össze koltozunkjan. 13. 19:49
2/10 anonim válasza:
"2-3 év múlva össze koltozunk"
arra kíváncsi lennék. max fél évet adok nektek, a távkapcsolat 100-ból 99 esetben nem szokott működni
3/10 anonim válasza:
Jónak számít, de így sem garantált, hogy sokáig fog tartani. Sajnos a távkapcsolat minden esetben kérdéses.
4/10 anonim válasza:
A 7 napból 3-at én nem nevezném távkapcsolatnak. Mi a férjemmel a megismerkedésünk után 1,5 évig távkapcsolatban éltünk, és havonta tudtunk találkozni kb 2 er. A távkapcsolat mindig kérdéses, mert van aki nem bírja. Nálunk is voltak hullámvölgyek, de megoldottuk. Már 20 éve vagyunk együtt.
5/10 anonim válasza:
Ez nem is távkapcsolat így szinte. Nagyon jónak számít.
7/10 anonim válasza:
Szerintem jó lehet. heti 3x találkoztam az párommal az első évben majd összeköltöztünk.
8/10 anonim válasza:
szerintem teljesen jó, mondjuk attól függ mennyi idősek vagytok.
10/10 anonim válasza:
Nekem egy normál kapcsolatban sem kellene 2-3 napnal tobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!