Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 7 hónapja vagyok együtt a barátommal aki messze él, ezért legtöbbször online beszélgetünk csak. azt kérte hogy ha tényleg annyira szeretem hitessem el vele. Mit kellene tennem hogy egy pillanatig se kételkedhessen benne? Mit kéne mondanom?
Szerintem menj el hozzá, csinálj egy romantikus, gyertyafényes estét.
Beszélgessetek. Akkor és ott meg is kérdezheted tőle, h mivel bizonyíthatnád a szereteted és megbeszélhetitek a dolgot.
Írj neki akkorra verset. Vagy adj neki valami romantikus ajándékot. Akár te is készítheted.
Főzhetsz is neki. (Most m1, h Nő vagy vagy férfi.)
A lényeg, h tényleg minél jobban érezze, hogy te mennyire szereted.
Sajnos most egy ideig nem találkozunk így az ajándékok és ilyen gyertya fényes vacsorák kiesnek.
esetleg valami szóbeli vagy online
átadható ötletetek van?
Akik azt irtak meztelen kepet akar a srac igazuk van. Mi masra utalgathatna? Ezzel probalja meg magahoz lancolni a lanyt. Ne legy naiv kislany!
Lehet lepontozni:)
Utolsó. (8)
Nem hinném. 7 hónapja vannak együtt, ha azt akarná akkor megkérdezné, h küld-e neki. XD
Itt szerintem valójában azt szeretné, h a kérdező a valódi szeretetét mutatná ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!