Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Két hete nem beszélt velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete nem beszélt velem a barátnőm, pedig kértem szépen, hogy mondja el, hogy mi a baja, és eldurrant az agyam?

Figyelt kérdés
Ma reggel szintén beszélni akartam vele, most már konkrétan le is tiltott, úgyhogy eldurrant az agyam, gyávának és beszarinak neveztem, undorítónak, amit művel, többek között. Ez érthető?
2024. jan. 10. 00:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el, hogy vége.

Nyilván normálisabb közölni és nemcsak eltűnni, de ez így alakult, akármit is teszel, nem fog változni. Sőt, ahogy erőlteted, úgy lesz egyre jobban elzárkózó.

De talán pont a kirohanásodtól félt (ha már volt ilyen máskor is).

2024. jan. 10. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések jóval összetettebbek annál mint ahogyan ide kivannak rakva. Ki tudja, hogy te is miket csináltál csak fel se tűnik neked, lehet, hogy valami pszichopata vagy akitől fél a nője.
2024. jan. 10. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezö már hónapok óta szenved, hoyg a barátnöje letiltja, ö új profilról megkeresi, utána megint tiltva lesz - ez így megy jó ideje, nem fogja fel, hogy az egész értelmetlen.
2024. jan. 10. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, ő az aki kamu profillal akarja kideríteni, mi baja van a nőjének.?
2024. jan. 10. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
2024. jan. 10. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja megbeszélni veled. Miért nem fogadod el?
2024. jan. 10. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
7%
Erősen eltúlzott volt a reakciót. Tudomásul kell venni, hogy a nők (kislányoktól kezdve egészen a vénasszonyokig) sokkal szélsőségesebben élik meg az érzelmeket, indulatokat, mint a férfiak. Meg kell próbálni közömbösen kezelni az ilyen érzelmi kitöréseket a férfi (fiú) részéről.
2024. jan. 10. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Megértelek, veled vagyunk. Nincs semmi baj.
2024. jan. 15. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!