Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem bele szerettem de megis irrital amikor mellettem van es le tudnam utni amikor levegot vesz. Mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
Szeretem a baratom de neha zavar a jelenlete. Neha meg csak vele akarok lenni. Sok idot toltunk mostansag egyutt es mar nem tudok programot szervezni nelkule mert mindenhova o is akar jonni, pedig szeretnek egy kis egyedul letet.
Azonban van egy srac rajta kivul aki izgalmassa teszi a baratommal toltott unalmas napjaimat.
Most mit kene tegyek? Szakitsak es jojjek ossze a masik sraccal, vagy hagyjam mindkettot?
L/17 vagyok.
jan. 7. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szakíts,ha szeretnéd a mostanit fel sem merült volna ilyen benned.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a mostani palid a szemedben csak egy játék volt akit meguntál és jött egy új izgalmasabb az életedbe.
3/5 anonim válasza:
Vagy az van, amit előttem írtak, vagy se veled, se nélküled kapcsolat részedről.
A másik srác pedig ennyiből lehet akár egy barát is, de egy potenciális pár is számodra.
4/5 anonim válasza:
#1-es jól írta...ha szeretnéd a barátodat, akkor nem akarnál váltani. A srác érdekében szakíts, hogy mihamarabb megszabadulhasson tőled.
5/5 anonim válasza:
Inkább hagyd mindkettőt és várj pár évet, amíg fejben elég érett leszel egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!