Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondja a találkozásokat, megéri folytatni?
Öngyilkos hajlamú, tavkapcsolat, nagyon szerelmes de mindig közbe jön hirtelen valami.
Gondold át újra.
Nekem is kevés az önbizalmam, de nem leszek öngyilkos vasárnap reggel csak úgy.
Családi gondjai vannak, de az apjával ragaszkodnak a te karácsonyi ajandekodhoz, és anyu elkiséri a találkozóra. Pszichológushoz jár, mert te szóltál. Mondanám, hogy sok az ellentét, de szimplán folyton hazudik neked. Szerintem előben, filter nélkül fel sem ismernéd.
Kapcsolat az ahol soha nem találkoztok, nincs intimitás és szüleid döntik el helyetted hogy lehetsz e vele?
Aranyos srácnak tűnsz de nincs sok tapasztalatod és hogy milyennek kéne lennie egy kapcsolatnak
Láttad ezt a lányt valaha?
Az időd add olyan lánynak aki szintén tesz érted. Én is hittem távkapcsban 16 évesen. Hidd el, éretlen, semmilyen kapcsolat, vagy akármi
Mégha kielégítő távkapcs lenne, de így, hogy találkozni sem akar, nem jelent jót.
Full depressziós,árt magának, hazudik és kb te lehetsz az egyetlen a környezetedben, aki szóba áll vele. Ennek vége, ha találkoztok mert ráébredsz arra, amire már rég kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!