Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elfogadni ha a páromnak közeli lánybarátai vannak?
Először is tisztázni szeretném, hogy tanácsért fordulok hozzátok. Nem akarok sem alávágni a barátom barátságainak se semmi, egyszerűen csak adódott egy helyzet amit nem tudom hogyan kezeljek.
Szóval a barátomnak nagyon közeli lánybarátai vannak. Mindkét lánynak van párja, az egyiknek egy 4 éves kapcsolata, szóval semmi romantikusról nincs szó. Viszont nagyon könnyedén viselkednek egymással. Simán ölelgetik egymást, csinálnak ilyen "cuki" arcösszenyomós képeket, stb. Meg szokta fogni a térdüket, lábukat, odagugol közben eléjük ilyesmi.
Nekem ez nagyon szokatlan. Voltak már fiú barátaim, de sosem viselkedtem velük ennyire közvetlenül, pedig nem voltam kapcsolatban és volt hogy ők se. Egy egy ölelés vagy ilyesmi volt, de semmi ilyen szintű érintkezés nem történt. Emiatt nem nagyon tudom kezelni ezt a helyzetet, amit viszont itt látok. Hiába tudom hogy a két lány közül egyikkel sem volt soha semmi, és nem is lesz, akkor is féltékeny leszek ha látom hogy ilyeneket csinálnak. Nagyon zavar, nem is mondtam így a barátomnak ezt, mert nem vitát akarok, és azt sem szeretném ha azt hinné hogy én most változtatni akarok a barátságukon. Semmi ilyen szándék nincs bennem, én csupán szeretném elfogadni, könnyen venni ezt a helyzetet anélkül hogy mardosna a féltékenység belülről.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan lehet túllendülni ezen?
+ mindenképp mondd el a párodnak amit érzel, őszintén, nem lesz baj
A kommunikáció csodákra képes.
(10-edik válaszoló voltam)
Hát szerintem ez alapvető dolog lenne,ha elkezdek együtt járni valakivel,akkor utána nem csinálok ilyesmit más,ellenkező nemű emberrel. Egy-egy ölelés belefér,de ilyenek engem is zavarnának pedig már én sem tini vagyok.
Kérdező, a legtisztább az ha beszélsz vele erről. Ha nem kommunikáltok,nem fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!