Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, randiznátok focista csajjal?
Figyelt kérdés
Mi lenne a véleményetek?2023. nov. 15. 18:09
1/11 anonim válasza:
Nem. Suttyók a focista csaj ismerőseim.
2/11 anonim válasza:
Persze, szeretem a sportos nőket.
De persze más dolgoknak is meg kell lenniük.
4/11 anonim válasza:
A csinos kèzilabdàsok inkább vagy röplabdàsok
5/11 anonim válasza:
Nálam nem azon múlna, hogy mit sportol.
6/11 anonim válasza:
Mivel nem vagyok fociban naprakész,szinte kizárt.
7/11 anonim válasza:
Ha nagyon profi szinten csinálja, akkor nem hiszem. Ez nagyjából azzal járna, hogy heti több nap edzése van, hétvégén meg meccs, ami így eléggé korlátozná az együtt töltött időnket.
8/11 anonim válasza:
Természetesen! Azok a combok... meg szeretem a focit, így tudnánk is beszélgetni róla
9/11 anonim válasza:
Miért ne. Ha tetszik, akkor az nem lesz kizáró ok, hogy olyan hobbija van, ami engem egyáltalán nem érdekel.
10/11 anonim válasza:
Szerintem pozitív ha egy lány sportol
Foci, kézi, atlétika...ha nem maszkulin a lány, akkor semmi akadályát nem látom egy komolyabb ismerkedésre. A többi meg úgy is a jövő dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!