Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A pasim teljesen kihasznál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim teljesen kihasznál, amit én tudok, de a szüleimnek ez nagyon kényelmes, ezért nem támogatnak a szakításban. Még fél év az egyetemig, hogyan bírjam ki?

Figyelt kérdés

Persze, mondhatjátok, hogy ne legyek lábtörlõ, álljak ki magamért, de a szüleimnek nagyon kényelmes, hogy csak aludni járok haza, mert a pasim albérletben lakik.

Jó tanuló vagyok, de már kevésbé bírom ezt a stresszt (a barátom felhozza az eljegyzést, szerintem érzi, hogy fél lábbal a küszöbön vagyok).

Nem tudok úgy kiállni magamért, ha nincs meg háttér.

2023. nov. 5. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetnél haza? Hagyd ott ezt a palit, aztán indulj el szépen hazafelé.
2023. nov. 5. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy ezzel a pasival? Komolyan kérdezem. Látod, hogy milyen, tapasztalod, hogy rosszul bánik veled, akkor minek vagy vele? Okos, értelmes lánynak tűnsz, gondolom nem vagy egy leszakadt farzseb sem, találni fogsz magadnak olyat, aki rendes, aki törődik veled. Lépj le ettől a pasitól.
2023. nov. 5. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi van otthon, ami akadályoz? Bántottak ott, vagy valamelyik nem vér szerinti szülőd, rossz a kapcsolat? Ezt nem lehet megoldani valahogy.

Kicsit túlságosan figyelembe veszed, hogy a szüleidnek mi kényelmes. Ők azért felelősséggel tartoznak érted.

Vagy ülj le anyukáddal: "Anya, nem jó nekem Károllyal, de úgy érzem, hogy nektek kényelmetlen lenne, ha hazaköltöznék. Jól érzem ezt?"

Elindulna egy beszélgetés. Hátha csak félreértesz valamit, hát csak ők nem fogtak fel eléggé valamit a kapcsolatoddal?

2023. nov. 7. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nekem teljesen úgy tűnik, hogy a kérdező szeret az áldozat szerepében tetszelegni. Ha még nincs 18, akkor semmi keresnivalója máshol, mint otthon (nyilván arról beszélek, hogy hol lakik), olyan meg nincs, hogy mi kényelmes a szülőknek és mi nem. Na nehogy már ez legyen a szempont... és inkább leszel egy pasival, aki kihasznál????

Nem tudom elképzelni, hogy ez a szituáció így, ahogy a kérdező leírta, valós lenne.

2023. nov. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!