Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaptatok a párotoktól halloweenre?
Figyelt kérdés
17L Mert én semmit...2023. nov. 1. 09:52
21/45 anonim válasza:
Ilyenkor nincs ajándékozás. Egyébként ezúttal több dolgot ünnepelve elsején elutaztunk másfél napra. Szülinap előre, évforduló előre, esetleg mondhatjuk a Halloween-t és Mindszenteket. Ő katolikus, én spirituális vagyok. Valójában ő jól illeszkedik a spiritualitásommal, az egyház rossz irányzatát ő is kiszűrte az életéből, halottak napját nem tart, a Halloween rendben van számára.
34/F
22/45 anonim válasza:
Elmondhatom, hogy párom normális hívő és nem sátánista a Halloween. Illetve a Mindszentek napja sem vallásos eredetileg és nem általánosságban halottakról szól. Sok embernek utána kéne néznie a napoknak.
23/45 anonim válasza:
Egyébként volt egy válaszoló, aki megkérdezte, hogy tőled mit kapott a párod? Kapott vmit?
24/45 anonim válasza:
Semmit. Nem is gondoltam erre. N
25/45 anonim válasza:
Semmit. Átmentem hozzá horror filmet nézni amire be is aludtam 😅
18/L
26/45 anonim válasza:
23as, nyilván semmit nem kapott a pasi
van egy-két ilyen lány aki azt hiszi minden a fiuk dolga, es azt hiszik hogy mert ok lanyok koroluttok forog a vilag :-S
27/45 A kérdező kommentje:
Barátnőm milyen érdekes, de kapott egy állarcot. Ez csak figyelem és tisztelet kérdése sztem.
2023. nov. 10. 13:07
29/45 anonim válasza:
Figyelem és tiszelet ? 😂 a halloweent nem is ünnepljük
30/45 anonim válasza:
Szerintem meg te a kákán is keresed a csomót. Nem kaptál ajándékot egy olyan napon, amikor nem is szokás ajándékot adni. Ha neked ennyire kell ajándék, akkor járjál megint az exeddel vagy barátnőd pasijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!