Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaptatok a párotoktól halloweenre?
Figyelt kérdés
17L Mert én semmit...2023. nov. 1. 09:52
1/45 anonim válasza:
Párom sincs 😂
Ilyenkor szokás egyébként ajándékot adni egymásnak? Vagy csak én vagyok lemaradva?
2/45 anonim válasza:
Semmit. Tudtommal ez az ünnep nem jár ajándékozással.
3/45 anonim válasza:
Halloweenkor mióta kell ajándékozni? :D
Ezt most úgy írod kérdező, mintha halálosan megsértődtél volna, hogy a te párod nem vett neked halloweenre semmit
4/45 anonim válasza:
még meg sem nézi amit irok neki
F
5/45 anonim válasza:
várj, egy jó kérdés, és tőled mit kapott a párod halloweenre? 😃
6/45 anonim válasza:
Halloweeni szerepjátékos entyempentyem.
7/45 anonim válasza:
Mi amúgy Halloweeni programon voltunk tegnap, tehát lehetne mondani, hogy az volt az aji mindkettőnknek, de amúgy egyáltalán nem 😂Csak mentünk mert szimplán érdekelt minket. Szerintem halloweenkor nem szokás ajándékozni, de ahogy látom te megsértődtél.
8/45 anonim válasza:
szerintem is halloweenre inkább valami közös program szokás, de hát kinek mi
9/45 A kérdező kommentje:
előző páromtól kaptam..
2023. nov. 1. 14:32
10/45 anonim válasza:
Ez nem ajándékozós ünnep, nem szokás semmit sem adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!